Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Istorie - Manual pentru clasa a IV-a (Dinu C. Giurescu)

Istorie - Manual pentru clasa a IV-a (Dinu C. Giurescu)
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789736492457
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 112
Categoria: Manuale scolare
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Descriere - Istorie manual pentru clasa a IV-a (Coordonator, Dinu C. Giurescu)

Manualul de istorie pentru clasa a IV-a cuprinde si dezvolta sase teme mari: Istorie locala, Popoare de ieri si de azi, Calatori si calatorii, Momente si personalitati din istoria romanilor, Cetati, castele si orase, Europa si Romania in veacul XX.

De data aceasta, istoria este inteleasa mai ales prin aplecarea asupra omului, locului si rolului sau in spatiul local si in cel national, prin identificarea modurilor in care au interactionat cu diversele populatii, popoare si culturi. Un loc central in tratarea temelor il ocupa personalitatile istorice si culturale.

Manualul este dinamic si atractiv, prin rubricile propuse (Daca vrei sa stii mai multe..., Fisa de lucru, Joc de rol, Miniproiect, Legende, mituri, povestiri, Referinte: sa ne obisnuim sa folosim dictionarele etc.), prin asezarea in pagina si prin calitatea grafica, istorica si artistica a ilustratiei.
Lectiile de sinteza si Temele de recapitulare finala intregesc deme
rsul didactic al autorilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.