Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Istorie. Manual pentru clasa a XII-a - Ioan Scurtu

Istorie. Manual pentru clasa a XII-a - Ioan Scurtu
-5%
Preț: 36,10 lei
38,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Iul. 2021
ISBN: 9789738318731
Anul publicării: 2007
Pagini: 152
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Manualul este structurat pe cele cinci mari domenii de continut: Popoare si spatii istorice, Oamenii, societatea si lumea ideilor, Statul si politica, Relatiile internationale, Religia si viata religioasa.

El are o adresabilitate multipla, fiind accesibil tuturor elevilor din anul terminal al invatamantului liceal, indiferent de filiera, profil sau specializare. Pentru curriculumul diferentiat s-au stabilit continuturi si sarcini de invatare aprofundate, marcate in mod distinct in pagina. Manualul este conceput intr-o maniera didactica moderna. In cadrul fiecarei lectii sunt   create situatii de invatare variate si atractive pentru elevi si sunt propuse modele didactice care vizeaza invatarea de tip inclusiv. In toate lectiile sunt abordate continuturile prevazute de programa scolara, care, pe baza diferitelor suporturi de invatare (fragmente din documente istorice relevante, din operele istoricilor, texte de epoca, fotografii, harti istorice, grafice, scheme etc.), conduc elevii spre cunoasterea din perspective multiple a faptelor si evenimentelor studiate, oferindu-le posibilitatea sa gandeasca liber si critic, sa formuleze opinii personale in vederea realizarii de investigatii, proiecte si portofolii in care isi pot valorifica si propria experienta de viata.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.107 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.