DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Lecturile scolarului pentru clasa a VIII-a. Antologie de lecturi obligatorii si suplimentare - Carmina-Adelina Amza

Lecturile scolarului pentru clasa a VIII-a. Antologie de lecturi obligatorii si suplimentare - Carmina-Adelina Amza
-20%
Preț: 10,00 lei
12,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Iul. 2021
ISBN: 9786065115569
Anul publicării: 2017
Pagini: 560

DESCRIERE

Cartea Lecturile Scolarului este o antologie ce cuprinde toate creatiile obligatorii, dar si multe alte capodopere literare destinate lecturii elevilor de clasa a 8-a.

 

     Volumul a carei autoare este Carmina-Adelina Amza, a fost publicat pentru prima data in anul 2017, la ditura Steaua Nordului, cuprinzand 560 de pagini. In prezent, cartea a fost revizuita de catre noi, inainte de a va o oferi spre cumparare, intocmai pentru a ne asigura de actualitatea scrieriilor, conform programei scolare in vigoare. Astfel ca, puteti fi siguri de faptul ca acest volum grupeaza lecturi obligatorii clasa 8 din anul 2021. Totodata, importanta achizitionarii acestui volum deriva si din necesitatea si usurinta elevilor de a avea intr-o singura lucrare intreaga bibliografie pentru clasa a 8-a, cat si toate lecturile in vederea unei pregatiri temeinice pentru examenul de clasa a 8-a. Acest volum contine texte in intregime sau fragmente din lecturile obligatorii si supliment. Fiecare text este precedat de biografia autorului si urmat de un set de exercitii care urmaresc intelegerea continutului si a diverselor caracteristici ale genurilor literare si specificitati stilistice.


De asemenea, sunt testate cunostintele gramaticale si de vocabular conform cu programa corespunzatoare clasei a 8-a. Seria mai contine volumele corespunzatoare claselor a 5-a, a 6-a si a 7-a, insumand peste 900 de exercitii si zeci de lecturi recomandate fiecarui nivel.

 

      Utilitatea cartii Lecturi obligatorii clasa 8 deriva din complexitatea si buna-organizare a informatiilor, care sunt redate pe intelesul elevilor de gimnaziu si, bineinteles, completate de exercitii prin care ei sa se familiarizeze mai mult cu ele.

 

      Prin urmare, acest auxiliar vine in sprijinul elevilor, contribuind semnificativ la simplificarea intregului proces de invatare. Ei vor regasi in acest auxiliar toate informatiile din sfera literarului si a literaturii, dar si cateva notiuni de limba, atat cat e necesar pentru nivelul lor gimnazial. Ca sa va puteti face o idee despre ceea ce contine aceasta carte, am decis sa va atasam mai jos, textele literare pe care aceasta le adaposteste intre paginile ei. Cuprinsul ei este alcatuit din urmatoarele:


CUVANT INAINTE

NUVELE SI ROMANE DIN LITERATURA ROMANA
Ioan Slavici
Popa Tanda
Mara (fragmente)
Panait Istrati
Ciulinii Baraganului 
Ion Creanga 
Amintiri din copilarie 
Ion Minulescu 
Corigent la limba romana 
PIESE DE TEATRU: COMEDII 
Vasile Alecsandri 
Chirita in provincie 
Ion Luca Caragiale 
Conul Leonida fata cu Reactiunea
O scrisoare pierduta 
POEZII:  Mihai Eminescu 
Craiasa din povesti 
O ramai  
Calin, file din poveste 
Privesc orasul furnicar 
Mai am un singur dor
Magda Isanos 
Cant 
Aceste maini 
Peste campiile viitoare 
Moartea prorocitei 
Alecu Russo 
Cantarea Romaniei 
BALADA POPULARA 
Miorita 
Monastirea Argesului
Parabole Biblice
Parabola samanatorului
Parabola talantilor

     Sper ca v-am convins ca acest auxiliar merita investitia, mai ales ca la noi pe site il gasiti si la un pret competitiv. Asteptam sa-l achizitionati, iar noua nu ne mai ramane decat sa va uram dumneavoastra, cat si elevilor sau copiilor dumneavoastra: Lectura placuta si spor la exercitii!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.133 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.