Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Legislatie notariala. Editia 2023 - Adina-Renate Motica

Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786062722746
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 616
Format: 145x205
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

Lucrarea Legislatie notariala a fost conceputa ca un instrument de baza, de informare si de orientare intr-un domeniu aflat intr-o continua crestere, formare si trans-formare.

In acest sens, cartea Legislatie notariala reprezinta, pe de o parte, pasaportul legislativ de trecere in profesia de notar, deoarece se adreseaza in primul rand celor care se pregatesc pentru sustinerea examenului sau concursului privind dobandirea calitatii de notar stagiar, urmand indeaproape liniile tematicii si bibliografiei pe care candidatul trebuie sa le respecte. Pe de alta parte, constituie si o linie de pornire pentru cei care se pregatesc pentru examenul de definitivat sau examenul de dobandire a calitatii de notar public pentru cei cu cel putin 6 ani vechime intr-o functie de specialitate juridica, pentru studentii facultatilor de drept sau pentru profesionistii interesati de dreptul notarial, care pot regasi in cuprinsul cartii, pe langa actele normative mentionate in tematica si bibliografia examenelor sau concursurilor, si alte acte strategice in domeniu.

Ca elemente de noutate, aceasta editie include dispozitiile privind procedura numirii asistentului pentru incheierea actelor juridice, introduse in cuprinsul Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 prin Legea nr. 140/2022, precum si modificarile si completarile aduse O. U. G. nr. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani prin O. G. nr. 12/2023, Legea nr. 136/2023 si Legea nr. 162/2023.
Legislatie notariala este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie ofset.

Despre autori:

Dr. Adina-Renate MOTICA este notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Timisoara, conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara si formator la Institutul Notarial Roman.
Oana-Elena BUZINCU este notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Alba Iulia si formator la Institutul Notarial Roman.
Veronica STAN este notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Constanta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.