Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba germana - Simplu si eficient - Editia a VI-a + CD (Orlando Balas)

Limba germana - Simplu si eficient - Editia a VI-a + CD (Orlando Balas)
-5%
Preț: 42,70 lei
44,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734623259
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 352
Format: 130x200 mm.
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Destinata deopotriva elevilor, studentilor si autodidactilor, Limba germana: simplu si eficient prezinta intr-un limbaj accesibil si intr-o succesiune logica principalele elemente de gramatica germana, pe care le ilustreaza cu numeroase exemple din vorbirea de zi cu zi si cu exercitii utile pentru fixarea notiunilor invatate. Cheia exercitiilor va permite verificarea cunostintelor, iar CD-ul cu textele si vocabularul lectiilor va ajuta sa va insusiti o pronuntie cit mai corecta.
 
Cuprins:
Reguli de pronuntie - Substantivul - Articolul - Pronumele - Verbul - Prepozitiile - Exprimarea deplasarii si situarii - Cuvinte derivate si cuvinte compuse - Adjectivul si adverbul - Acordul adjectivului cu substantivul - Propozitii subordonate - Vocabular uzual - Tabele si sinteze - Exercitii - Cheia exercitiilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.