Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba moderna 1. Studiu intensiv. Limba engleza. Manual. Clasa a VII-a - Emma Heyderman, Fiona Mauchline, Patrick Howarth, Patricia Reilly, Daniel Morris, Ana-Magdalena Iordăchescu, Mariana Stoenescu

Limba moderna 1. Studiu intensiv. Limba engleza. Manual. Clasa a VII-a - Emma Heyderman, Fiona Mauchline, Patrick Howarth, Patricia Reilly, Daniel Morris, Ana-Magdalena Iordăchescu, Mariana Stoenescu
-5%
Preț: 56,91 lei
59,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786063339868
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Manualul este conceput atat pentru a structura competentele lingvistice si de comunicare ale elevilor, cat si pentru a le dezvolta abilitatile in toate competentele specifice. Lucrarea ofera flexibilitate in invatare, limbaj si continut.
Este un manual atractiv si motivant, cu activitati de vocabular si gramatica bine structurate, fiind centrat pe comunicarea naturala. Elevii devin constienti, increzatori in procesul de invatare, vorbitori excelenti, descoperind calea spre succes – la scoala, la examene si pe tot parcursul vietii! Manualul este structurat in noua module, fiecare modul fiind insotit de cate un test de evaluare.
De asemenea, manualul mai cuprinde pagini cu: proiecte de grup, competente digitale, ghiduri de scriere, notiuni de gramatica, recapitulari finale, verbe neregulate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.