Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba moderna franceza (L2). Caiet de lucru. Clasa a V-a

Limba moderna franceza (L2). Caiet de lucru. Clasa a V-a
-12%
Preț: 22,00 lei
25,00 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065283886
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64

DESCRIERE

Limba moderna franceza (L2). Caiet de lucru. Clasa a V-a 
 
Caietul de lucru pentru limba franceză completează cu exerciții moderne și antrenante manualul de Limba modernă franceză (L2) pentru clasa a V-a, declarat câștigător în cadrul licitației MEN 2017. La acesta se adaugă Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www. cdpress. ro.
Caietul de activități pentru elevii din clasa a V‑a este elaborat pe unități tematice și prezentat într‑o formă deosebit de atractivă.
Este realizat în conformitate cu noua programă şcolară în vigoare.
Într-o abordare modernă, este încurajat lucrul individual, oferind elevilor o varietate de exerciții și spații de lucru generoase, destinate exersării noțiunilor din manual.
Caietul face parte dintr-un pachet educațional extins, alcătuit din:
- Manual de Limba franceză modernă (L2) clasa a V-a, declarat câștigător în cadrul licitației MEN 2017;
- Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice) descărcabil GRATUIT pe www. clasadigitala. ro sau pe www. cdpress. ro
Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de materiale educaționale:
- Ion FĂRCĂȘANU, profesor de limba franceză, grad didactic I, Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, membru al comisiei naționale de specialitate din cadrul MEN, formator național, expert evaluator, conceptor de itemi de evaluare în cadrul comisiilor naționale MEN, CNEEÎP, evaluator DELF acreditat de CIEP Sèvres, Franța.
- Angela-Gabriela LĂPĂDATU, inspector de limbi moderne, IȘJ Teleorman, profesor de limba franceză, doctor, grad didactic I, membru al comisiei naționale de specialitate MEN, formator național, expert evaluator, evaluator acreditat de CIEP Sèvres, Franța, pentru examenele DELF.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.