Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba moderna Germana, Nivel B1. 1 - Stefanie Dengler, Sarah Fleer, Paul Rusch, Cordula Schurig

Limba moderna Germana, Nivel B1. 1 - Stefanie Dengler, Sarah Fleer, Paul Rusch, Cordula Schurig
-5%
Preț: 39,90 lei
42,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 20 Oct. 2020
ISBN: 9786068773056
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 80
Categoria: Manuale scolare
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Prezentul manual de limba germana moderna constituie un instrument de lucru atat pentru profesorul de limba germana cat si pentru elevii care au ajuns la nivelul de invatare B1. 1 a limbii germane. Manualul LIMBA MODERNA GERMANA - NIVEL B1. 1 atrage de la bun inceput prin calitatea ilustratiei si cea a tehnoredactarii, prin dimensiunile rezonabile si incurajatoare si prin structura clara a lectiilor, urmarind prin cele 80 de pagini formarea si consolidarea celor patru competente fundamentale stabilite prin programa scolara (receptarea mesajelor orale, exprimarea mesajelor orale, receptarea mesajelor scrise, redactarea mesajelor scrise).
In partea introductiva a manualului avem o legenda destinata utilizatorului (Benutzerhandbuch, pag. 3), apoi un cuprins al celor 8 unitati (Inhalt, la pag. 4-6) urmat de enumerarea bilingva a competentelor generale si a celor specifice, toate fiind utile profesorului la intocmirea si sistematizarea planurilor de lectie.
Ghidul de utilizare al manualului este deosebit de util profesorului dar si elevului, explicand clar modul concret de utilizare a prezentului manual, atat in clasa cat si acasa, atunci cand elevul lucreaza independent, pentru consolidarea cunostintelor noi, prezentate in clasa si pentru efectuarea temelor.
Continuturile prezentului manual, semnalate atragator, abordeaza efectiv in cele 8 unitati si cele 2 lectii recapitulative tematica recomandata de programa scolara: copilul despre sine, copilul si universul sau, rutina cotidiana, domeniile de interes pentru copii, elemente de cultura si civilizatie.
Fiecare unitate se incheie cu o pagina recapitulativa, care ajuta elevul sa-si structureze mai bine informatia primita in unitatea respectiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.112 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.