Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si Comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a (Mariana Cheroiu)

Limba si Comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a (Mariana Cheroiu)
-10%
Preț: 12,60 lei
14,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789737488923
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 112
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Descriere - Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a Limba si Comunicare. Limba Engleza (L1) Limba Romana si Limba Engleza (L1)

Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a Limba si Comunicare. Limba Engleza (L1) Limba Romana si Limba Engleza (L1) se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a Vl-a, cadrelor didactice care predau limba engleza si/sau limba romana, precum si parintilor care se
preocupa de buna pregatire a copiilor lor. Cele 10 teste au ca scop evaluarea abilitatilor de intelegere si  explorare a unor texte in limba engleza si in limba romana, abordand teme specifice elevilor de clasa a VI-a.

Lucrarea de fata este alcatuita din doua sectiuni: prima sectiune cuprinde cinci teste de limba engleza, iar cea de-a doua propune cinci teste billngve (romana/engleza), dupa modelul celor ce vor fi sustinute de elevi la sfarsitul clasei a VI-a. In acest fel, profesorul de engleza si cel de romana au posibilitatea de a lucra si independent. si in colaborare pentru reusita acestui examen scolar.

Fiecare test propune doua texte care au o tema comuna si pe care elevii le vor folosi ca suport pentru rezolvarea unor probleme din universul lor imediat. Aceste texte sunt insotite de 10 itemi care vizeaza intelegerea textelor-suport propuse, precum si folosirea informatiilor in scopul rezolvarii unor situatii similare celor din viata reala. De asemenea, testele propuse sunt insotite de solutii si sugestii de rezolvare a cerintelor care sa ii ajute pe elevi sa verifce corectitudinea raspunsurilor date.

Le uram succes tuturor elevilor care se pregatesc sa sustina Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a Vl-a!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.