Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana - 25 de modele de teste - Pregatire pentru Evaluarea Nationala - CONFORM model MEC 02 NOV 2020 - clasa a VII-a

Limba si literatura romana - 25 de modele de teste - Pregatire pentru Evaluarea Nationala - CONFORM model MEC 02 NOV 2020 - clasa a VII-a
Preț: 18,70 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 17 Mai. 2021
ISBN: 9786069932049
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: 1
Pagini: 176
Format: 17x24
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Limba si literatura romana pentru Evaluarea Nationala

Cartea cu teste de limba si literatura romana pregatire pentru Evaluarea Nationala, a apărut în 2020, la editura Delfin. Autoarele, Elena-Luminita Orășanu și Adina Vedeș, au realizat această culegere de teste de pregatire evaluare nationala romana pentru a pune la dispoziția elevilor dar și a profesorilor un volum bine documentat, cu modele foarte apropiate de tematica de examen.

 ”Ne dorim ca această culegere să vină în sprijinul tuturor celor implicați în studiul disciplinei Limba și literatura română, fie elevi, fie profesori și să constituie un instrument de lucru în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională, mai ales în contextul în care, după cum știm, este propus un nou model de test pentru finalul ciclului gimnazial.” spun autorii.                

Ce cuprinde volumul cu 25 de modele de teste - Pregătire pentru Evaluarea Națională - clasa a VII-a?

Volumul ofera, pe linga cele 25 de teste, o sinteza a programei pentru disciplina limba si literatura romana si a regulilor concursului de evaluare nationala dupa finalizarea ciclului gimnazial.

Prin intermediul acestor teste, elevii pot verifica notiunile învățate despre literatură, gramatică, au la îndemână verificarea abilităților de redactare a compunerilor. Elementele de teorie literară, abordarea problemelor de gramatică, își gasesc aici modele și sugestii de rezolvare.

Fiecare test parcurs și rezolvat corect înseamnă un pas valoros în pregătirea examenului de Evaluare Națională. Programa pentru evaluarea natională este respectată în alcătuirea acestor teste. În cadrul celor 25 de teste se regăsesc

• Elemente de teorie literară

• Teste asemnănătoare celor de la examen, însoțite modele de rezolvare

• Teste evaluative cu sugestii de rezolvare

• Lecturi literare

Cine poate folosi acest volum cu teste pentru Evaluarea Nationala la Limba și Literatura Română?

Conceput special pentru a fi folosit de elevii clasei a VIII-a, volumul este destinat si profesorilor și cadrelor didactice care se ocupă de pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională. La orele de after-school, în perioada de pregătire individuală, aceste teste sunt utile pentru a crea o apropiere de modul în care sunt redactate subiectele la examen.

Cele 25 de teste sunt realizate în conformitate cu noua programă de examen și cu noul model de test propus pentru Evaluarea Națională. Astfel, am urmărit ca textele să fie accesibile și atractive și să conțină teme care să stimuleze creativitatea, gândirea autonomă, dezvoltarea personală a elevilor, iar cerințele să încurajeze practica funcțională a limbii, consolidând competențele achiziționate în clasele a V-a și a VI-a și contribuind la formarea celor specifice clasei a VII-a,  aceste obiective fiind în concordanță cu modelul curricular propus în clasele de gimnaziu și cu tendințele actuale internaționale.

Evaluarea națională are rolul de a verifica în ce măsură elevii care au parcurs ciclul de învățământ gimnazial au dobândit cunoșțiințele necesare pentru abordarea cu succes a următoarei etape școlare. O astfel de evaluare este utilă elevilor, iar o bună pregătire la limba română înseamnă studiu acasă, teste și verificări ale cunoștiințelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.