Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana - 25 de modele de teste - Pregatire pentru Evaluarea Nationala - CONFORM model MEC 02 NOV 2020 - clasa a VII-a

Limba si literatura romana - 25 de modele de teste - Pregatire pentru Evaluarea Nationala - CONFORM model MEC 02 NOV 2020 - clasa a VII-a
Preț: 18,70 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 29 Ian. 2021
ISBN: 9786069932049
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: 1
Pagini: 176
Format: 17x24
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Limba si literatura romana pregatire Evaluarea Nationala 2021

            Ne dorim ca această culegere să vină în sprijinul tuturor celor implicați în studiul disciplinei Limba și literatura română, fie elevi, fie profesori și să constituie un instrument de lucru în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională, mai ales în contextul în care, după cum știm, este propus un nou model de test pentru finalul ciclului gimnazial.     

            Cele 25 de teste sunt realizate în conformitate cu noua programă de examen și cu noul model de test propus pentru Evaluarea Națională punblicat in 02 NOIEMBRIE 2020. Astfel, am urmărit ca textele să fie accesibile și atractive și să conțină teme care să stimuleze creativitatea, gândirea autonomă, dezvoltarea personală a elevilor, iar cerințele să încurajeze practica funcțională a limbii, consolidând competențele achiziționate în clasele a V-a și a VI-a și contribuind la formarea celor specifice clasei a VII-a,  aceste obiective fiind în concordanță cu modelul curricular propus în clasele de gimnaziu și cu tendințele actuale internaționale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.