Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana, auxiliar pentru clasa a V-a. Colectia Standard ( Ed. a III-a 2017 )

Limba si literatura romana, auxiliar pentru clasa a V-a. Colectia Standard ( Ed. a III-a 2017 )
-12%
Preț: 19,36 lei
22,00 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734723607
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 208
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunicare necesare in toate domeniile de cunoastere si de activitate.

Volumul are toate calitatile unui manual ultramodern, pentru ca respecta pas cu pas competentele si notiunile prevazute de programa scolara, iar organizarea pe unitati a continuturilor asociate acestora faciliteaza asimilarea fireasca si progresiva a elementelor specifice disciplinei Limba si literatura romana. Toate cele trei domenii de studiu specifice disciplinei - Literatura, Comunicare, Limba - se regasesc in cadrul fiecarei unitati, iar metodele prin care va invitam sa le parcurgeti reprezinta cea mai potrivita cale de antrenare a cunoasterii, talentului si performantei intr-un mod prietenos si personalizat.

Cele trei trepte de invatare, concepute cu grade progresive de dificultate - INITIERE (intelegere), CONSOLIDARE (aplicare si exersare), EXCELENTA (aprofundare si performanta) - permit utilizarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe elev: stiu / vreau sa stiu / am invatat, aplic ceea ce am invatat, recomandata atat individual, cat si in echipa.

Ca noutati:

- elevii au posibilitatea completarii in propriul portofoliu a unei serii de instrumente didactice marcate cu PE, precum si a realizarii unui e-portofoliu printabil si a paginii personale de creatie prin logarea pe site-ul www. Qvis. ro, site-ul e-portofoliului elevului si al comunitatii online a elevilor creativi;

- profesorii au posibilitatea de a completa in propriul portofoliu o serie de instrumente didactice marcate cu PP.

Folosita in clasa, sub indrumarea directa a profesorului, sau acasa, in activitatea independenta, suntem convinsi ca lucrarea de fata se va dovedi eficienta si stimulativa atat pentru elevi, cat si pentru profesori si parinti.
UNITATEA VI
 
Basmul
I. Descrierea
II. Cum scriem despre textul literar?
Grupul verbal (verbul, adverbul, interjectia)
Atributul
Complementul
 
Evaluare
 
UNITATEA VII
 
Textul nonliterar
Relatarea unei experiente personale
Povestirea unor intâmplari reale sau imaginare
Notiuni de sintaxa
Folosirea adecvata a prepozitiilor si a conjunctiilor
Nr. de pagini: 208
Anul aparitiei: 2016
Autori: DAVIDOIU-ROMAN Anca, DOBOS Mihaela, PARAIPAN Luminita, STOICA Dumitrita

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.