Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana, auxiliar pentru clasa a VII-a. Colectia Standard ( Ed. a III-a 2017 )

Limba si literatura romana, auxiliar pentru clasa a VII-a. Colectia Standard ( Ed. a III-a 2017 )
-12%
Preț: 19,36 lei
22,00 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734723621
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 200
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

 
Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunicare necesare in toate domeniile de cunoastere si de activitate.

Volumul are toate calitatile unui manual ultramodern, pentru ca respecta pas cu pas competentele si notiunile prevazute de programa scolara, iar organizarea pe unitati a continuturilor asociate acestora faciliteaza asimilarea fireasca si progresiva a elementelor specifice disciplinei Limba si literatura romana. Toate cele trei domenii de studiu specifice disciplinei - Literatura, Comunicare, Limba - se regasesc in cadrul fiecarei unitati, iar metodele prin care va invitam sa le parcurgeti reprezinta cea mai potrivita cale de antrenare a cunoasterii, talentului si performantei intr-un mod prietenos si personalizat.

Cele trei trepte de invatare, concepute cu grade progresive de dificultate - INITIERE (intelegere), CONSOLIDARE (aplicare si exersare), EXCELENTA (aprofundare si performanta) - permit utilizarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe elev: stiu / vreau sa stiu / am invatat, aplic ceea ce am invatat, recomandata atat individual, cat si in echipa.

Ca noutati:

- elevii au posibilitatea completarii in propriul portofoliu a unei serii de instrumente didactice marcate cu PE, precum si a realizarii unui e-portofoliu printabil si a paginii personale de creatie prin logarea pe site-ul www. Qvis. ro, site-ul e-portofoliului elevului si al comunitatii online a elevilor creativi;

- profesorii au posibilitatea de a completa in propriul portofoliu o serie de instrumente didactice marcate cu PP.

Folosita in clasa, sub indrumarea directa a profesorului, sau acasa, in activitatea independenta, suntem convinsi ca lucrarea de fata se va dovedi eficienta si stimulativa atat pentru elevi, cat si pentru profesori si parinti.
... toate cele trei domenii de studiu specifice disciplinei - Literatură, Comunicare, Limbă - se regăsesc în cadrul fiecarei unități, iar metodele prin care vă invităm să le parcurgeți reprezintă cea mai potrivită cale de antrenare a cunoașterii, talentului și performanței într-un mod prietenos și personalizat.

Cele trei trepte de învățare, concepute cu grade progresive de dificultate - INIȚIERE (înțelegere), CONSOLIDARE (aplicare și exersare), EXCELENȚĂ (aprofundare și performanță) - permit utilizarea metodei interactive moderne de învățare centrată pe elev: știu / vreau să știu / am învățat, aplic ceea ce am învățat, recomandată atât individual, cât și în echipă...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Cuvânt-inainte
 
UNITATEA I
 
Cartea – obiect cultural
Cum alegem si cum utilizam lucrurile de referinta
Fisa de lectura
Notiuni de fonetica (actualizare)
Folosirea corecta a accentului in limba româna
Verbul (actualizare)
Locutiunea verbala
Verbe personale si impersonale
Verbele copulative
Diatezele
Functiile sintactice ale verbului si ale locutiunii verbale la modurile personale si la modurile nepersonale
Evaluare 
Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2016
Autori: DAVIDOIU-ROMAN Anca, DOBOS Mihaela, PARAIPAN Luminita, STOICA Dumitrita

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.