2022 Anul meu
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Limba si literatura romana. Clasa a IX-a - Alexandru Crisan, Liviu Papadima, Ioana Parvulescu, Florentina Samihaian, Rodica Zafiu

Limba si literatura romana. Clasa a IX-a - Alexandru Crisan, Liviu Papadima, Ioana Parvulescu, Florentina Samihaian, Rodica Zafiu
-15%
Preț: 25,50 lei
PRP: 30,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Sâmbătă, 5 Feb. 2022
ISBN: 9786060761365
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 192
Format: A4

DESCRIERE

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina limba si literatura romana, clasa a IX-a, aprobata prin Ordinul M. E. C. I. nr. 5099/2009 si tine seama de Reperele metodologice pentru aplicarea curriculumului la clasa a IX-a in anul scolar 2021 - 2022. Limba si literatura romana, invatamant liceal si profesional, publicate de Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie.

 
Speram ca acest volum sa le ofere elevilor si profesorilor un suport util pentru desfasurarea orelor de limba si literatura romana, intr-un an scolar dificil din perspectiva tranzitiei de la noua programa de gimnaziu (cea dupa care au studiat elevii care intra acum in clasa a IX-a) spre cea de liceu.

Am creat punti intre programele pentru cele doua cicluri de scolaritate, astfel incat elevii si profesorii sa poata continua un parcurs coerent al invatarii la aceasta disciplina.

Abordarea tematica, prezenta atat in programa actuala de gimnaziu, cat si in cea pentru clasa a IX-a, a fost cea care ne-a permis un demers didactic ce mizeaza pe stimularea gustului pentru lectura al elevilor, prin discutarea unor texte mai vechi si mai noi din literatura romana si din literatura universala, si pe dezvoltarea gandirii critice si a creativitatii. Am conceput lectiile de comunicare si de limba pe baza conceptelor noi pe care elevii le-au studiat in gimnaziu, punand accentul pe contextele in care pot valorifica aceste cunostinte.
Autorii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.