Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a IV-a. Semestrul al II-lea - Contine CD - Alina Radu si Roxana Jeler

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a IV-a. Semestrul al II-lea - Contine CD - Alina Radu si Roxana Jeler
-5%
Preț: 11,40 lei
12,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2016
Pagini: 80
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a IV-a.
 

Bun venit in lumea digitala a manualului de Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a! Intregul continut al variantei pe hartie a fost transferat si in varianta digitala, dar aceasta din urma are in plus o multime de activitati multimedia interactive de invatare, aducand in universul manualului imagini, sunete, filmulete, animatii si jocuri interactive.


Cele doua variante pot fi folosite si separat, dar, pentru un maxim de profit cognitiv, iti recomandam folosirea lor conjugata, deoarece varianta digitala completeaza demersul didactic propus pe hartie, iar invatarea devine astfel mai usoara si mai captivanta. Varianta digitala a fost conceputa astfel incat sa poata fi folosita si pe laptop, tableta sau telefon.


Specificatii tehnice
Manualul nu necesita instalare si poate fi accesat fara prezenta unor softuri suplimentare sau efectuarea unor operatiuni suplimentare. Pentru ca acesta sa fie utilizat in bune conditii, asigura-te ca echipamentul tehnic indeplineste urmatoarele specificatii:

    Sistem de operare– Windows Vista+, Android 4. 03+, Linux (Ubuntu 14. 04, Linux Mint 16, Debian GNU/Linux 7. 0, OpenSUSE 13. 1), OS X 10. 9+, iOS 7. 1. X+
    Browser– Google Chrome 31+ (Windows Vista+, Android 4. 03+, Linux, OS X 10. 9+, iOS 7. 1. X+), Mozilla Firefox 25+ (Windows Vista+, Android 4. 03+, Linux, OS X 10. 9+), Internet Explorer 10+ (Windows 7+), Safari 7+ (OS X 10. 9+, iOS 7. 1. X+)
    Hardware– PC/tableta/smartphone cu procesor avand cerinte minime de 800 MHz, 512 MB RAM, 1 GB spatiu disponibil de stocare
    Rezolutie– Minimum 1024x768 pixeli

Pornirea
Rularea aplicatiei se poate face pe un calculator (offline sau online), pe o tableta sau pe un telefon inteligent (online).
1. Daca ai primit manualul pe un CD, deschide folderul corespunzator CD-ului si acceseaza fisierul numit index. html cu un dublu-clic.
In cazul (rar) in care fisierul nu se deschide, din cauza configurarii programelor de pe calculator, porneste browserul tau din meniul File (Fisier), urmat de Open file (Deschide fisierul), cauta acelasi index. html si deschide-l.
2. O alta modalitate de a accesa acest manual este prin internet. Este deci posibil ca, in loc de un CD, sa fi primit o adresa de internet de forma http://... Viziteaza aceasta adresa cu browserul tau pentru a accesa manualul.

Autori: Alina Radu, Roxana Jeler
Anul aparitiei: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.