Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa IV - Minodora Platcu

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa IV - Minodora Platcu
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789738386327
Anul publicării: 2011
Pagini: 112
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 
 
Manual de limba si literatura romana clasa a IV-a de la editura Radical este aprobat prin Ordinul ministrului educatiei si cercetarii nr. 3463 din 22. 03. 2006.
Acest manual, prin continutul sau, dezvolta capacitatea elevilor de a intelege cunostintele de limba si literatura romana si de a le utiliza in situatii concrete de viata, in cotidian.
Materialul este impartit in 11 unitati; la sfarsitul fiecarei unitati exista Recapitulare si Proba de evaluare.
Continuturile unitatilor au fost astfel inlantuite incat sa permita profesorului tratarea diferitelor parti ale programei scolare in ordinea si ritmul corespunzatoare. Activitatile si exercitiile relativ independente si foarte variate servesc scopurilor propuse, tinand cont de capacitatile elevilor. Astfel, este favorizata imbinarea dintre munca independenta a elevilor si activitatea dirijata din clasa.
Prin parcurgerea acestui manual, elevii vor invata sa isi:
- cultive interesul pentru lectura si placerea de a citi, a gustului estetic in domeniul literaturii;
- stimuleze gandirea autonoma, reflexiva si critica in raport cu diversele mesaje receptate;
- cultive o atitudine pozitiva fata de comunicare prin constientizarea impactului limbajului asupra celorlalti si prin nevoia de a intelege si de a folosi limbajul intr-o maniera pozitiva, responsabila din punct de vedere social;
- cultive o atitudine pozitiva fata de limba romana si sa recunoasca rolul acesteia pentru dezvoltarea personala si imbogatirea orizontului cultural;
- dezvolte interesul fata de comunicarea interculturala.
La sfarsitul manualului se afla Recapitulare finala.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.109 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.