Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana pentru Bacalaureat - 60 de teste Camelia Sapoiu - Ed. Trend

Limba si literatura romana pentru Bacalaureat - 60 de teste Camelia Sapoiu - Ed. Trend
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068664774
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 288
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Limba si literatura romana pentru Bacalaureat - 60 de teste Camelia Sapoiu-bacalaureat 2017
 
Culegerea de teste pentru bacalaureat destinate pregatirii examenului scris la limba si literatura romana pune la dispozitia elevilor de clasa a XII-a si a profesorilor care ii pregatesc 30 de variante pentru profilul real si 30 de variante pentru profilul umanist. Gruparea testelor in functie de genul literar, propusa prin intermediul textului suport de la subiectul I, sugereaza o modalitate de organizare a programului de pregatire si faciliteaza fixarea si consolidarea cunostintelor.   
Cele 60 de teste respecta programa actuala de bacalaureat si structura celor mai recente subiecte propuse de MENCS si sunt insotite de bareme de evaluare si notare alcatuite conform rigorilor examenului national de bacalaureat.
 
.. culegerea de teste pentru bacalaureat destinate pregatirii examenului scris la limba si literatura romana pune la dispozitia elevilor de clasa a XII-a, si a profesorilor care ii pregatesc 30 de variante pentru profilul real si 30 de variante pentru profilul umanist.
 
Gruparea testelor in functie de genul literar, propusa prin intermediul textului suport de la subiectul I, sugereaza o modalitate de organizare a programului de pregatire si faciliteaza fixarea si consolidarea cunostintelor.
 
Cele 60 de teste respecta programa actuala de bacalaureat si structura celor mai recente subiecte propuse si sunt insotite de bareme de evaluare si notare alcatuite conform rigorilor examenului national de bacalaureat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.110 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.