DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica Bacalaureat 2016, M1 Secializarea Matematica-Informatica (Marius Burtea) - Ed. Campion

Matematica Bacalaureat 2016, M1 Secializarea Matematica-Informatica (Marius Burtea) - Ed. Campion
-17%
Preț: 20,75 lei
25,00 lei (-17%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068323862
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 360

DESCRIERE

Matematica Bacalaureat 2016, M1 Secializarea Matematica-Informatica (Marius Burtea)

 
Filiera teoretica, profilul real, specializarea Matematica-Informatica
- Filiera vocationala, profilul militar, specilizarea Matematica-Informatica

Continutul lucrarii este urmatorul:

1. Mic breviar teoretic regasit la inceputul fiecarul capitol cu exercitii recapitulative.

2. Teme recapitulative organizate in concordanta cu Programa de Bacalaureat, clasele a IX-a si a XII-a. Acestea sunt concepute respectand modelul problemelor care au aparut in cadrul examenului de Bacalaureat din sesiunile precedente si asigura recapitularea prin probleme adevacte a intregului material cuprin in programa.

3. Variante complete de subiecte pentru Examenul de Bacalaureat. Aceste sunt concepute in conformitate cu modelul de subiect elaborat de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamanul Preuniversitar. fiecare dintre cele trei subiecte ale fiecarei variante este punctat cu 30 de puncte. repartizate in mod egal in cadrul fiecaruia. Din oficiu se acorda 10 puncte.

4. Solutii, indicatii si raspunsuri pentru fiecare problema. Culegerea este realizata de un colectiv largit de profesori de matematica cu o bogata experienta profesionala, determinand o unitate in diversitatea de gandire si idei, dand o  garantie a posibilitatii parcurgerii intregii programe de bacalaureat prin probleme adecvate.

Autorii.

Nr. de pagini: 360
Anul aparitiei: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.129 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.