Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica. Evaluare Nationala 2019. Clasa a VIII-a

Matematica. Evaluare Nationala 2019. Clasa a VIII-a
-12%
Preț: 23,76 lei
27,00 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734727896
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Matematica. Evaluare Nationala 2019. Clasa a VIII-a 
 
Avizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018
GHIDUL COMPLET DE PREGĂTIRE A EXAMENULUI DE EVALUARE NAŢIONALĂ pentru proba de matematică este în concordanţă cu programa şcolară în vigoare şi cu toate manualele aprobate de M. E. N.
Un prim element de noutate, care face din acest ghid un instrument extrem de util pentru elevi şi profesori îl reprezintă temele recapitulative şi memoratorul introduse în lucrare. Rolul acestora este de a-i oferi elevului reperele solide de care are nevoie în sistematizarea cunoștinţelor acumulate și în organizarea eficientă a procesului de învăţare.
De asemenea, posibilitatea de a studia metodic baremele, răspunsurile şi sugestiile de rezolvare oferă un feedback imediat celui care învaţă, dar şi profesorilor şi părinţilor, permite autoevaluarea, monitorizează progresul individual şi motivează elevul să atingă, pas cu pas, nivelul maxim în pregătirea pentru examen.
Lucrarea cuprinde:
Un memorator ce include cele mai importante noţiuni şi definiţii din programă
Teme recapitulative
5 variante de subiecte pentru simularea din luna decembrie
5 variante de subiecte pentru simularea din luna martie
80 de variante de subiecte după modelul M. E. N.
Toate cele 90 de teste conţin bareme, răspunsuri şi sugestii de rezolvare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.