Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica. Evaluarea Nationala 2021. Clasa a VIII-a - Gheorghe Iurea, Dorel Luchian, Gabriel Popa, Adrian Zanoschi

Matematica. Evaluarea Nationala 2021. Clasa a VIII-a - Gheorghe Iurea, Dorel Luchian, Gabriel Popa, Adrian Zanoschi
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734732883
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 20x26

DESCRIERE

 

Lucrarea Evaluare Nationala 2021. Matematica - clasa 8 de Gabriel Popa, Adrian Zanoschi vine in intampinarea asteptarilor elevilor si profesorilor care se afla pe traseul pregatirii Evaluarii Nationale 2021, in contextul parcurgerii unei noi programe scolare pentru gimnaziu si al lansarii unui nou format al subiectului de examen.

Testele pregătitoare pentru Evaluarea Nationala la matematica  sunt dedicate elevilor din clasa care doresc o evaluare corecta a nivelului de pregatire prin probleme si exercitii, cu rezolvari. matematicặ. Autorii au redactat aceste teste dupa modelul celor realizate de Ministerul Educatiei Nationale iar aceste teste si exercitii sunt conforme cu programele scolare în vigoare in 2021.

Lucrarea constituie un instrument de lucru util si eficace, este destinata elevilor si profesorilor care ii ajuta pe elevi sặ se familiarizeze cu modalitatea actuala a  probei de Evaluare Nationala la matematica.

Avand in vedere competentele vizate prin programa de examen, precum si exigentele firesti ale studiului matematicii, am gandit o structura complexa si eficienta a cartii, care implica un memorator, 14 teme/lectii recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII si 60 de teste dupa noul model de subiect. Dintre cele 60 de teste, 10 pot fi detasate din carte (taiate), iar elevul poate completa raspunsul in spatiul alocat, ca un exercitiu de redactare necesar in perspectiva evaluarilor, care impune viitorilor candidati un ritm de lucru si niste obiective precise.

De asemenea, copiii si antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, intrucat testele beneficiaza de raspunsuri si sugestii de rezolvare care le ofera un feedback necesar si imediat, astfel incat nivelul de pregatire se poate verifica prin autoevaluare.

Problemele au, in general, un caracter aplicativ, dar si unul ludic, iar reperele teoretice reprezinta o forma utila de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvarii subiectelor, precum si lucrului de zi cu zi, in clasa si acasa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.