Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

MATEMATICA. Exercitii si probleme. Antrenament pentru performanta. Clasa a II-a - Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache

MATEMATICA. Exercitii si probleme. Antrenament pentru performanta. Clasa a II-a - Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache
-5%
Preț: 19,00 lei
20,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786060032403
Anul publicării: 2020
Pagini: 80
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara pentru disciplina MATEMATICA. CLASELE a lll-a- a IV-a, aprobata prin ordin al ministrului nr. 5003/02. 12. 2014. 
 
Culegerea se adreseaza elevilor care vizeaza performanta si se pregatesc pentru concursuri scolare de matematica. Problemele propuse sunt organizate pe capitole din programa scolara, iar fiecare capitol se incheie cu un antrenament in 4 pasi, adica in 4 probleme, pentru care sunt alocate 50 de minute; elevul este indemnat la finalul probei sa-si autoevalueze prestatia. La sfarsitul culegerii elevii au de parcurs o sesiune finala de antrenament si au la dispozitie, selectiv, raspunsuri pentru unele probleme.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.