Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica interactiva IV, semestrul 1. CD

Matematica interactiva IV, semestrul 1. CD
thumbthumbthumb
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 4 Iun. 2020
ISBN: 9786068818375
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Suport media: CD
 
CD-ul contine urmatoarele aplicatii, sub forma de jocuri:
 
Aplicatia educationala „Cursa Campionilor”, nivel 4, volum 1, destinata evaluarii cunostintelor matematice acumulate in primul semestru al clasei a IV-a. Volumul 2 va fi regasit in continutul CD-ului Matematica interactiva IV, semestrul 2;

Aplicatia educationala „Imperiul Roman”, destinata intelegerii si exersarii citirii si scrierii numerelor cu cifre romane;

Aplicatia educationala „Jocul tarilor”, destinata intelegerii si exersarii rezolvarii exercitiilor matematice cu operatii combinate: adunare si scadere cu termeni pana la 100, inmultiri si impartiri care deriva din tabla inmultirii;

Aplicatia educationala „La vanatoare”, destinata intelegerii si exersarii compunerii numerelor de la 10 la 1. 000. 000 (unitati, zeci, sute, mii, zeci de mii, sute de mii);

Aplicatia educationala „Destinul Enidei”, partea 1, destinata imbogatirii cunostintelor despre geometrie si unitatile de masura, corespunzatoare nivelului clasei a IV-a, dupa cum urmeaza:

Nivel 1: Recunoasterea figurilor geometrice;

Nivel 2: Transformari unitati de masura;

Nivel 3: Probleme de calcul perimetre si transformari unitati de masura.

Continuarea povestirii Destinul Enidei (partea a 2-a) poate fi urmarita pe CD-ul Matematica interactiva IV, semestrul 2, care trateaza matematica invatata in semestrul al 2-lea al clasei a IV-a.

Jucand, in afara aprofundarii cunostintelor matematice, micul utilizator isi exerseaza memoria vizuala, atentia distributiva, viteza de reactie si spiritul de competitie.
 
Pentru rezultate bune obtinute in rezolvarea exercitiilor matematice, micul utilizator primeste premii atractive: ilustratii cu animale, secvente de povestiri interesante, notiuni de istorie si geografie etc. Premiile pot fi acordate in intregime sau numai partial, in functie de modul in care s-au respectat conditiile impuse.
 
In general, probele sunt concepute pe mai multe niveluri de dificultate, iar premiile oferite la terminarea fiecarei etape sunt dimensionate conform nivelului ales.
 
Cele doua CD-uri, Matematica interactiva IV, semestrele 1 si 2, inglobeaza laolalta toate capitolele matematicii conform programei clasei a IV-a, reprezentand un suport deosebit de eficient, dar si agreabil pentru elevi, pentru parcurgerea, intelegerea si aprofundarea matematicii corespunzatoare acestei etape.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.