Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica interactiva IV, semestrul 2. CD

Matematica interactiva IV, semestrul 2. CD
thumbthumbthumb
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 4 Iun. 2020
ISBN: 9786068818382
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Suport media: CD
 
CD-ul contine urmatoarele aplicatii, sub forma de jocuri:
 
Aplicatia educationala „Cursa Campionilor”, nivel 4, volum 2, destinata evaluarii cunostintelor matematice acumulate in cel de-al 2-lea semestru al clasei a IV-a. Volumul 1 va fi regasit in continutul CD-ului Matematica interactiva IV, semestrul 1;

Aplicatia educationala „Destinul Enidei”, partea a 2-a, destinata imbogatirii cunostintelor despre fractii, corespunzatoare nivelului clasei a IV-a, dupa cum urmeaza:

Nivel 1: Recunoasterea unei fractii dintr-un intreg;
Nivel 2: Adunarea si scaderea fractiilor cu acelasi numitor, cu doi termeni;
Nivel 3: Adunarea si scaderea fractiilor cu acelasi numitor, cu trei termeni.

Prima parte a povestirii Destinul Enidei poate fi regasita pe CD-ul Matematica interactiva IV, semestrul 1, care trateaza matematica invatata in primul semestrul al clasei a IV-a.
 
3. Aplicatia educationala „Cu ochii pe ceas”, care ajuta utilizatorul sa inteleaga si sa exerseze utilizarea ceasului si transformarea unitatilor pentru masurarea timpului (ora, minutul, secunda), citirea si interpretarea ceasurilor analog si digital;
 
4. Aplicatia educationala „Cele 7 minuni ale lumii”, care ajuta utilizatorul sa inteleaga si sa exerseze utilizarea si transformarea unitatilor pentru masurarea masei.

Jucand, in afara aprofundarii cunostintelor matematice, micul utilizator isi exerseaza memoria vizuala, atentia distributiva, viteza de reactie si spiritul de competitie. Pentru rezultate bune obtinute in rezolvarea exercitiilor matematice, micul utilizator primeste premii atractive: ilustratii cu animale, secvente de povestiri interesante, notiuni de istorie si geografie etc. Premiile pot fi acordate in intregime sau numai partial, in functie de modul in care s-au respectat conditiile impuse. In general, probele sunt concepute pe mai multe niveluri de dificultate, iar premiile oferite la terminarea fiecarei etape sunt dimensionate conform nivelului ales.
 
Cele doua CD-uri, Matematica interactiva IV, semestrele 1 si 2, inglobeaza laolalta toate capitolele matematicii conform programei clasei a IV-a, reprezentand un suport deosebit de eficient, dar si agreabil pentru elevi, pentru parcurgerea, intelegerea si aprofundarea matematicii corespunzatoare acestei etape.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.