Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica - Manual pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea (carte + CD) - Dora Macean, Corina Istrate, Manuela Koszorus, Nicoleta Todoran

Matematica - Manual pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea (carte + CD) - Dora Macean, Corina Istrate, Manuela Koszorus, Nicoleta Todoran
-1%
Preț: 20,79 lei
21,00 lei (-1%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 10 Iun. 2020
ISBN: 9786068531359
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 72
Categoria: Manuale scolare
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Matematica - Manual pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea (carte + CD) - Dora Macean, Corina Istrate, Manuela Koszorus, Nicoleta Todoran 
 
 
Va propunem super- manualul digital de”Matematica pentru clasa a III-a”, semestrul al II-lea, elaborat dupa noua programa scolara. Acesta este format dintr-un volum tiparit (72 de pagini) si un CD (varianta electronica).

      Pachetul educational este conceput dupa modelul francez, cu foarte multe elemente inovative. Elaborat ca un tot unitar, acesta urmareste povestea a doi copii isteti, George si Ana, care pornesc intr-o calatorie prin lumea matematicii. Calitatea grafica si de imprimare este una exceptionala, copilul bucurandu-se de fiecare pagina parcursa.

      Unitatile de invatare propuse sunt similare cu cele din pachetul educational de”Limba si literatura romana pentru clasa a III-a”, cele doua discipline putand fi astfel studiate in mod integrat.

      Continuturile matematice noi sunt descoperite treptat, pornind de la situatii concrete, din viata cotidiana, insotite de ilustratii sugestive. Fiecare tema incepe cu un exercitiu predictiv, de spargere a ghetii. Informatiile noi sunt sintetizate si explicate in chenare bine marcate. Paginile de exercitii si probleme sunt impartite in doua coloane, colorate diferit (galben si mov). Coloana mov cuprinde exercitii si probleme cu un grad mai ridicat de dificultate. Activitatile recreative, de matematica distractiva insotesc fiecare lectie. Temele recapitulative si de evaluare se regasesc la sfarsitul fiecarei unitati de invatare, fiind mentionati descriptori de performanta pentru fiecare item de evaluare.

         Varianta electronica este similara celei tiparite, insa imaginile si explicatiile statice din volumul tiparit sunt inlocuite cu explicatii animate. In varianta electronica elevul primeste sarcini de lucru diferite la fiecare accesare, un feedbeck imediat asupra corectitudinii rezolvarii, mici joculete si animatii educative.

        Pe versiunea electronica elevul gaseste 15 aplicatii si exercitii interactive, 33 de filmulete si lectii animate, precum si 69 de imagini didactice. Acestea au rolul de a transforma invatarea intr-un proces placut si distractiv. Varianta digitala ruleaza atat pe PC, indiferent de sistemul de operare, cat si pe tablete sau telefoane smartphone.

Cuprins:

1. Calatorim printre planete - Impartirea numerelor naturale de la 0 la 100

Impartirea - operatia inversa inmultirii

Impartirea unei sume sau a unei diferente la un numar de o cifra

Impartirea unui numar de doua cifre la un numar de o cifra

Legatura dintre inmultire si impartire. Aflarea numarului necunoscut

Ordinea efectuarii operatiilor

Probleme care se rezolva prin cele patru operatii matematice

Acum stiu! - Recapitulare

Iata cat stiu! - Evaluare 

Lucram si ne amuzam


2. Pe aripi de pasari -  Fractii

Doime, treime, patrime

Ce este o fractie? Citirea si scrierea fractiilor

Compararea si ordonarea fractiilor cu acelasi numitor

Probleme care se rezolva prin metoda grafica

Acum stiu!– Recapitulare

Iata cat stiu! - Evaluare

Lucram si ne amuzam


3. Calatorim prin Tara Veseliei - Elemente intuitive de geometrie

Localizarea unor obiecte

Puncte, linii, unghiuri

Poligoane

Patratul. Dreptunghiul. Cercul

Triunghiul

Axa de simetrie

Perimetrul

Corpuri geometrice

Acum stiu! - Recapitulare

Iata cat stiu! - Evaluare


4. Strabatem Tara Piticilor - Unitati si instrumente de masura

Unitati de masura pentru lungime. Metrul - multiplii si submultiplii

Unitati de masura pentru capacitate. Litrul - multiplii si submultiplii

Unitati de masura pentru masa. Kilogramul - multiplii si submultiplii

Unitati de masura pentru timp. Ora si minutul. Ziua. Saptamana. Luna. Anul.

Monede si bancnote

Iata cat am invatat!– Recapitulare

Iata cat stiu! - Evaluare


5. In cautarea verii– Recapitulare finala

Iata cat stiu! - Evaluare finala

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.