Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica. Olimpiade si concursuri scolare clasa a V-a. Probleme selectate pe unitati de invatare cu rezolvari completate - Nicolae Grigore

Matematica. Olimpiade si concursuri scolare clasa a V-a. Probleme selectate pe unitati de invatare cu rezolvari completate - Nicolae Grigore
-5%
Preț: 20,90 lei
22,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065358010
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 165 x 135 mm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In elaborarea acestor culegeri de probleme s-a pornit de la ideea ca oricare manual ar fi insuficient pentru desavarsirea pregatirii la matematica.
Unele dintre publicatiile de specialitate aparute, care au tratat problematica olimpiadelor nu ofera posibilitatea aprofundarii tematice, mai mult, unele probleme dificile nu sunt rezolvate sau sunt prezentate doar rezultatele.

Culegerea se adreseaza atat elevilor care se pregatesc pentru concursuri, cat si profesorilor acestora, care pot gasi aici probleme pentru pregatirea concursurilor scolare.

Autorul  isi exprima convingerea ca aceste lucrari constituie un material didactic util, care poate conduce spre performanta. De asemenea, se considera faptul ca aceste lucrari se adreseaza unor spirite deschise si se asteapta sugestii si recomandari din partea cititorilor.
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.