Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Memorator Gramatica pentru gimnaziu

Memorator Gramatica pentru gimnaziu
-5%
Preț: 35,91 lei
37,80 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9786064705266
Anul publicării: 2020
Format: 9 x 13 cm
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Acest memorator este o brosura/carte de buzunar (format 9 x 13 cm), care concentreaza notiuni esentiale de gramatica.
 
Este, asadar, un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar, logic, coerent si, mai ales, usor de retinut.

Avantajele memoratorului pentru copilul dvs.:

1. Comprima manuale intregi de scoala in doar 80 de pagini format de buzunar.
Astfel, informatia esentiala poate fi parcursa si recapitulata in doar cateva zeci de minute.
 
2. Poate fi luat oriunde si rasfoit rapid ori de cate ori este nevoie. In acest mod, neclaritatile se pot lamuri pe loc, oricand (mai putin in timpul examenului, desigur!)
 
3. Este complet. Nu exista aspect important din materia predata care sa nu fie abordat si explicat limpede, pe intelesul oricui.
 
4. Ofera siguranta si incredere copilului dvs. Ce poate fi mai linistitor pentru el decat sa stie ca, orice i-ar pica la examen, respectivul subiect a fost deja atins in memorator si, in consecinta, el (copilul) are deja un punct de plecare solid?

Memoratorul de gramatica ii permite copilului sa cuprinda dintr-o privire toata materia continuta in cateva manuale zdravene de format A4, sa isi clarifice toate nelamuririle si sa-si fixeze in minte toate aspectele de baza din programa, fara nici cea mai mica posibilitate de confuzie.
"Memoratorul de gramatica"
Acesta limpezeste si fixeaza in mod corect in mintea copilului dvs. chestiuni foarte importante la examene si care dau, de obicei, multe batai de cap:

* sufix, prefix, radacina
* semantica
* categorii gramaticale: gen, numar, caz
* topica, locutiuni, functii sintactice
* complement circumstantial, adjectiv pronominal posesiv, numerale
* moduri, diateze
* sintaxa propozitiei, punctuatie etc.,
toate insotite de exemple sugestive la fiecare pas.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.