Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Metode si modele statistice de masurare a riscului si performantei bancare - Constantin Anghelache, Madalina Gabriela Anghel

Metode si modele statistice de masurare a riscului si performantei bancare - Constantin Anghelache, Madalina Gabriela Anghel
-5%
Preț: 42,75 lei
45,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 22 Apr. 2021
ISBN: 9789737099303
Anul publicării: 2020
Pagini: 332
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Activitatea de management financiar-contabil presupune luarea de decizii eficiente. Procesul de elaborare a deciziilor este o arta sau talent obtinut dupa o lunga experienta de "incercari, reusite si greseli". Pentru a mentine o firma la un nivel satisfacator de eficienta in raport cu concurenta sunt necesare decizii prompte si exacte, care sa ofere cadrul adecvat al managementului financiar-bancar.
Inceputurile abordarii cantitative prin modelarea proceselor economice au la baza modelul matematic pentru o problema de stocare al lui Wilson.

Lucrarea se bazeaza pe o larga bibliografie si lucrari in care sunt tratate aspecte referitoare la modele optime. Acestea se utilizeaza adaptate la analiza entitatilor financiar-bancare, la analize la nivel microeconomic si macroeconomic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.