Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Mission 1 Student Book, Manual de limba engleza pentru clasa a XI-a - Virginia Evans

Mission 1 Student Book, Manual de limba engleza pentru clasa a XI-a - Virginia Evans
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9781842168035
Anul publicării: 2011
Categoria: Manuale scolare
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel liceal, clasa a IX-a, sau pentru pregatirea examenului Cambridge First Certificate sau a unui examen similar. Este structurat in 7 unitati de invatare, fiecare unitate fiind compusa din 4 parti. Acest curs combina in mod eficient dezvoltarea limbajului cu o pregatire temeinica a examenului Cambridge pentru toate cele 5 sectiuni (Reading, Writing, Use of English, Listening and Speaking). Manualul contine 28 de texte autentice ce combina un continut stimulant cu teme culturale, urmate de o varietatea de sarcini cu rolul de a ajuta la dezvoltarea abilitatilor de citire. Include exercitii lexicale si de activare a vocabularului, precum si expresii fixe, proverbe, prepozitii si verbe frazale; o diversitate de texte stimulante pentru ascultare extrase din material autentic; sectiuni centrate pe sectiunile de examen de Use of English, Listening and Speaking- Exam Focus, cu rol de recapitulare si evaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul sectiunilor de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o sectiune de Grammar Reference, precum si printr-o analiza a structurii compunerilor si modele pentru toate tipurile de compuneri. Include o sectiune de recapitulare a celor mai importante aspecte prin exercitii de tipul alegere multipla, reformulare de propozitii, corectarea greselilor, completarea spatiilor punctate, plan de structurare a unei compuneri, discutii pe baza unor teme etc. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul B2, si este aprobat cu achizitie de Ministerul Educatiei si Tineretului pentru clasa a IX-a, L1. Poate fi utilizat si de catre adulti, nivel intermediar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.