Editurile lunii Ianuarie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Mission 2, Manual de limba engleza pentru clasa a 11-a, Limba 1. Upper Intermediate - Virginia Evans

Mission 2, Manual de limba engleza pentru clasa a 11-a, Limba 1. Upper Intermediate - Virginia Evans
PRP: 35,00 lei (-3%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,95 lei
Diferență: 1,05 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Miercuri, 1 Feb. 2023
ISBN: 9781845589974
Anul publicării: 2011
Pagini: 208
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel liceal, clasa a X-a, sau pentru pregatirea examenului Cambridge First Certificate sau a unui examen similar. Este structurat in 7 unitati de invatare, fiecare unitate fiind compusa din 4 parti. Acest curs combina in mod eficient dezvoltarea limbajului cu o pregatire temeinica a examenului Cambridge pentru toate cele 5 sectiuni (Reading, Writing, Use of English, Listening and Speaking). Manualul contine 28 de texte autentice ce combina un continut stimulant cu teme culturale, urmate de o varietatea de sarcini cu rolul de a ajuta la dezvoltarea abilitatilor de citire. Include exercitii lexicale si de activare a vocabularului, precum si expresii fixe, proverbe, prepozitii si verbe frazale; o diversitate de texte stimulante pentru ascultare extrase din material autentic; sectiuni centrate pe sectiunile de examen de Use of English, Listening and Speaking- Exam Focus, cu rol de recapitulare si evaluare.
Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul sectiunilor de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o sectiune de Grammar Reference, precum si printr-o analiza a structurii compunerilor si modele pentru toate tipurile de compuneri. Include o sectiune de recapitulare a celor mai importante aspecte prin exercitii de tipul alegere multipla, reformulare de propozitii, corectarea greselilor, completarea spatiilor punctate, plan de structurare a unei compuneri, discutii pe baza unor teme etc. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul B2, si este aprobat cu achizitie de Ministerul Educatiei si Tineretului pentru clasa a X-a, L1. Poate fi utilizat si de catre adulti, nivel intermediar.

Features:

  • 28 authentic or semi-authentic reading texts
  • contextualised lexical exercises practising and activating vocabulary
  • Grammar Checks that cover the most important language areas
  • Grammar Reference Section
  • detailed composition analysis and models of all types of compositions
  • Exam Focus sections on: Use of English, Listening, Speaking and Writing
  • Revision Section

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1570 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.