Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet aplicatii educationale pentru clasa a IV-a. CD

Pachet aplicatii educationale pentru clasa a IV-a. CD
-10%
thumbthumbthumb
Preț: 124,74 lei
138,60 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 2 Dec. 2020
ISBN: 9786068818634
Anul publicării: 2018
Format: CD
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Suport media: CD
 
Parintilor sau cadrelor didactice care urmaresc produse destinate clasei a IV-a, producatorul le recomanda pachetul de aplicatii educationale pentru clasa a IV-a, cu continutul:

01 – CD Matematica interactiva IV, semestrul 1;
02 – CD Matematica interactiva IV, semestrul 2;
03 – Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a IV-a;
04 – Ghid pregatire-evaluare din culegerea Gramatica pentru clasele III-IV;
05 – Cursa campionilor – Nivel 4 – matematica intensiva pentru clasa a IV-a;
06 – Imperiul Roman – scrierea numerelor cu cifre romane.

Unele aplicatii sunt prezentate sub forma de jocuri, pentru a distra micii utilizatori si a-i atrage catre studiu, in timp ce altele sunt mai „serioase”, simuland conditiile reale in care se desfasoara orele de scoala. In orice caz, micul elev este stimulat pentru rezultate bune, fie prin accesul la informatii interesante si distractive – in primul caz, fie prin diplome si note corespunzatoare – in al doilea caz. Chiar si premiile il invata cate ceva nou si folositor pe micul utilizator, acestea constand in ilustratii si explicatii despre animale, despre istorie si geografie etc. Astfel, se poate spune despre aplicatii ca sunt interdisciplinare fiindca, desi sunt destinate studierii si exersarii unei anumite discipline scolare, elevul primeste informatii de cultura generala, care apartin altor domenii.

Aplicatiile indeamna utilizatorii catre competitii cu ei insisi sau cu alti utilizatori, dezvoltandu-le spiritul competitional. Simultan cu invatarea unei discipline didactice, micii utilizatori isi imbogatesc cultura generala, isi exerseaza memoria vizuala si atentia distributiva. Totodata, fiindca etapele competitiilor se desfasoara in limp limitat, aplicatiile au menirea de a spori atentia si viteza de reactie a competitorilor.
 
Achizitionarea pachetului (laolalta a acestor aplicatii, transpuse pe acelasi suport) aduce o importanta reducere a pretului de cost fata de totalul costurilor acestora achizitionate individual. In plus, utilizatorul nu va trebui sa parcurga preocedura de inregistrare pentru fiecare componenta a pachetului, ci numai o singura data, inregistrand simultan intregul pachet de aplicatii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.237 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.