Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet aplicatii educationale pentru clasele P-I. CD

Pachet aplicatii educationale pentru clasele P-I. CD
thumbthumbthumb
Preț: 231,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 29 Mai. 2020
ISBN: 9786068818603
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Parintilor sau cadrelor didactice care urmaresc produse destinate clasei pregatitoare si/sau clasei I, producatorul le recomanda pachetul de aplicatii educationale pentru clasele P-I, cu continutul:

01 – Care pe Car(t)e – ABCdar, 101 teste gap-fill;
02 – Care pe Car(t)e – Matematica pentru clasa I, 101 teste gap-fill;
03 – Ghid pregatire-evaluare din culegerea ABCdar (literele – clasa I);
04 – Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa pregatitoare;
05 – Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa I;
06 – Discipolii lui Toby 01 – „Minunile Romaniei” – cultura generala;
07 – Discipolii lui Toby 02 – „Era Dinozaurilor” – cultura generala;
08 – Discipolii lui Toby 03 – „Fauna Salbatica” – cultura generala;
09 – Gap-Fill Test 01 – „Printul Urs” – perspicacitate si cultura generala;
10 – Cursa campionilor – Nivel 1 – matematica intensiva pentru clasa I.

Unele aplicatii sunt prezentate sub forma de jocuri, pentru a distra micii utilizatori si a-i atrage catre studiu, in timp ce altele sunt mai „serioase”, simuland conditiile reale in care se desfasoara orele de scoala. In orice caz, micul elev este stimulat pentru rezultate bune, fie prin accesul la informatii interesante si distractive – in primul caz, fie prin diplome si note corespunzatoare – in al doilea caz. Chiar si premiile il invata cate ceva nou si folositor pe micul utilizator, acestea constand in ilustratii si explicatii despre animale, despre istorie si geografie etc. Astfel, se poate spune despre aplicatii ca sunt interdisciplinare fiindca, desi sunt destinate studierii si exersarii unei anumite discipline scolare, elevul primeste informatii de cultura generala, care apartin altor domenii.

Aplicatiile indeamna utilizatorii catre competitii cu ei insisi sau cu alti utilizatori, dezvoltandu-le spiritul competitional. Simultan cu invatarea unei discipline didactice, micii utilizatori isi imbogatesc cultura generala, isi exerseaza memoria vizuala si atentia distributiva. Totodata, fiindca etapele competitiilor se desfasoara in limp limitat, aplicatiile au menirea de a spori atentia si viteza de reactie a competitorilor.
 
Achizitionarea pachetului (laolalta a acestor aplicatii, transpuse pe acelasi suport) aduce o importanta reducere a pretului de cost fata de totalul costurilor acestora achizitionate individual. In plus, utilizatorul nu va trebui sa parcurga preocedura de inregistrare pentru fiecare componenta a pachetului, ci numai o singura data, inregistrand simultan intregul pachet de aplicatii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.