Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet carti Evaluarea Nationala 2021 CONFORM model MEC 02 NOV 2020 - Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste complete, rezolvari si sugestii de rezolvare

Pachet carti Evaluarea Nationala 2021 CONFORM model MEC 02 NOV 2020 - Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste complete, rezolvari si sugestii de rezolvare
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc - Livrare in 10 zile
Expediere estimată: Miercuri, 25 Noi. 2020
ISBN: 3193
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: 1
Pagini: 488
Format: 17x24
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ghid COMPLET de pregătire pentru

Evaluarea Națională 2021

CONFORM model MEC din 02 noiembrie 2020

Limba și literatura română

repere teoretice

exersarea itemilor

40 de teste COMPLETE

rezolvări și sugestii de rezolvare

 

Instrument de lucru extrem de bine gândit şi atractiv, Ghidul COMPLET pentru Evaluarea Națională ordonează şi explică cu maximum de claritate conţinuturile noii programe de Limba și literatura română pentru Evaluarea Națională aprobată prin ORDIN nr. 3472/2020 din 10 martie 2020, aduce exemple şi propune exerciţii diversificate pentru verificarea competenţelor dobândite în gimnaziu.

Unicitatea şi eficienţa acestui ghid adaptat conform modelului publicat de M. E. C. pe data de 02 noiembrie 2020, provin din felul în care sunt alcătuite capitolele: elevii recapitulează informaţia structurată în rubricile REȚINE!, observă şi înţeleg tipurile de itemi cu tot ce au aceștia specific, apoi exersează şi aprofundează, pas cu pas, materia, în fișe de lucru numite sugestiv: APLICĂ!, RECAPITULEAZĂ! și EXERSEAZĂ PENTRU NOTA 10!

Cele 40 de TESTE COMPLETE însoțite de rezolvări și sugestii de rezolvare sunt realizate în conformitate cu noul model de test publicat de M. E. C. în data de 02 noiembrie 2020 pentru Evaluarea Națională. Astfel, am urmărit ca textele să fie accesibile și atractive și să conțină teme care să stimuleze creativitatea, gândirea autonomă, dezvoltarea personală a elevilor, iar cerințele să încurajeze practica funcțională a limbii, consolidând competențele achiziționate în clasele V-VIII. 

Realizat de profesori excelent pregătiţi ştiinţific şi didactic, este un ghid necesar, care poate asigura performanţa elevilor!

 

                                                                                      Prof. dr. gr. I Dorica Boltaşu

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.