Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet carti Evaluarea Nationala 2021 CONFORM Ordin MEC 05 Feb 2021 - Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste complete, rezolvari si sugestii de rezolvare

Pachet carti Evaluarea Nationala 2021 CONFORM Ordin MEC 05 Feb 2021 - Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste complete, rezolvari si sugestii de rezolvare
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 4 Aug. 2021
ISBN: 3193
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: 1
Pagini: 488
Format: 17x24

DESCRIERE

Ghid COMPLET pentru Evaluarea Nationala 2021
Conform O. M. E. C. din 05 februarie 2021

Acest ghid complet pentru evaluarea nationala 2021 - Limba si literatura romana, contine

repere teoretice
exersarea itemilor
40 de teste COMPLETE
rezolvari si sugestii de rezolvare
Daca trebuie sa sustii examenul la limba si literatura romana, la finalul clasei a VIII-a, cu siguranta este binevenit un manual auxiliar pentru limba si literatura romana -  ghid complet pentru evaluarea nationala 2021. Il poti achizitiona simplu, comandand online direct de la libraria Delfin. Plasezi comanda pe site, iar curierul iti aduce direct acasa cartile cu ajutorul carora iti vei pregati mai bine acest examen important.

Instrument de lucru extrem de bine gandit si atractiv, acest ghid complet pentru Evaluarea Nationala ordoneaza si explica cu maximum de claritate continutul noii programe de Limba si literatura romana pentru Evaluarea Nationala, aprobata prin ORDIN nr. 3472/2020 din 10 martie 2020, aduce exemple si propune exercitii diversificate, pentru verificarea competentelor dobandite in gimnaziu.

In plus, aduce teste de evaluare pe noul model al examenului de la finalul clasei a VIII-a. Poate fi utilizat cu succes atat la clasa, cat si in pregatirea individuala.

Pachetul de carti publicate in 2021 la editura Delfin cuprinde un ghid complet evaluare nationala limba romana 2021, fundamente si repere teoretice, 40 de teste utile, brosura cu rezolvari ale problemelor.

Unicitatea si eficienta acestui ghid pentru evaluarea nationala 2021 provin din felul in care sunt alcatuite capitolele: elevii recapituleaza informatia structurata in rubricile RETINE!, observa si inteleg tipurile de itemi cu tot ce au acestia specific, apoi exerseaza si aprofundeaza, pas cu pas, materia, in fise de lucru numite sugestiv: APLICA!, RECAPITULEAZA! si EXERSEAZA PENTRU NOTA 10!   

Limba si literatura Romana - Ghid complet pentru Evaluarea Nationala 2021

„ Realizat de profesori excelent pregatiti stiintific si didactic, este un ghid necesar, care poate asigura performanta elevilor!”  este de parere Prof. dr. gr. I Dorica Boltasu.

Colectivul de autori a aplicat in mod eficient rezultatele experientei la catedra, iar pregatirea elevilor este mult imbunatatita de acest ghid complet de pregatire pentru evaluarea nationala 2021 la limba si literatura romana. Ghidul este redactat intr-un stil unitar, concis, clar si simplu de inteles de catre elevi. Fiecare notiune este explicata detaliat teoretic, iar rezolvarea testelor este mai usoara atunci cand teoria este bine invatata si aplicata eficient.

Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, brosura rezolvari complete

Ghidul este util pentru ca nu se limiteaza doar la teste si recapitulari. Este necesar ca elevii sa deprinda mai intai corect notiunile teoretice. Acest ghid pentru evaluare include:

elemente de fonetica, vocabular, morfologie;
sintaxa propozitiei si sintaxa frazei;
analiza de genuri si specii literare, modurile de expunere in proza;
figurile de stil si imaginile artistice;
tipuri de compuneri si sinteze
Aplicarea teoriei inseamna inainte de orice o recapitulare, pentru a verifica fixarea notiunilor si modul de intelegere al elevilor. Notiunile teoretice sunt redactate in conformitate cu programa scolara pentru examenul de Evaluare Nationala.

Ghidul de pregatire cuprinde de asemenea o serie de fise de lucru individual. Fisele de lucru sunt folosite pentru a identifica dificultatile de intelegere sau lipsa acestora. Completarea fiselor conduce elevii la rezultate mai bune la teste. Orice neclaritate cu privire la teorie este acum limpezita, gramatica e mai usor de inteles iar atractia pentru citit si lectura este mai mult cultivata.

40 de teste si brosura cu rezolvari complete

Testele sunt special concepute pentru a obisnui elevii cu modul real in care vor sustine examenul de Evaluare Nationala. Pas cu pas, vor intelege abordarea si metoda prin care trebuie sa parcurga corect aceste teste.

Chiar daca la inceput par complicat de rezolvat, elevii devin tot mai capabili sa dea raspunsurile corecte si sa finalizeze cu succes acest gen de teste de evaluare. Fiind similare cu cele din sala de examinare la limba si literatura romana, acest ghid complet pentru evaluarea nationala 2021 ii sprijina pe copii sa simuleze atmosfera de examen si sa gestioneze cat mai corect timpul alocat probei.

Fiecare dintre cele 40 de teste sunt redactate conform programei actuale a Ministerului Educatiei, corespund cu materia predata pe parcursul anilor de gimnaziu si a clasei a VIII-a in special. Numarul suficient de mare de teste de evaluare va ajuta elevii sa parcurga o varietate de teme si situatii reale, inspirate din teorie, cu exemple practice de gramatica, sintaxa si tematica din literatura.

Brosura cu rezolvari complete este solutia perfecta pentru a verifica modul de rezolvare, rezultatele si de a identifica neclaritarile, erorile si lipsa de cunostiinte. In acest mod, elevul poate reveni spre teorie, pentru a invata mai temeinic notiunile, iar urmatorul test din acest ghid va fi mai bine rezolvat. Scopul pregatirii elevilor la limba si literatura romana folosin acest ghid complet pentru evaluarea nationala 2021 este rezultatul cat mai bun la evaluare si pregatirea cu succes pentru studiile liceale.

Cele 40 de TESTE COMPLETE, insotite de rezolvari si sugestii de rezolvare, sunt realizate in conformitate cu Ordinul M. E. C. nr. 3237 din 05-Feb-2021 pentru Evaluarea Nationala. Astfel, s-a urmarit ca textele sa fie accesibile si atractive si sa contina teme care sa stimuleze creativitatea, gandirea autonoma, dezvoltarea personala a elevilor, iar cerintele sa incurajeze practica functionala a limbii, consolidand competentele achizitionate in clasele V-VIII.

De ce sa alegi Ghid complet pentru Evaluarea Nationala 2021?

Daca iti pui intrebarea de ce sa optezi pentru acest ghid, raspunsul e unul simplu. Metoda simpla si eficace a acestui ghid pentru evaluarea nationala 2021 conduce la rezultate excelente, datorita stilului si metodei pedagogice a autorilor.

Structura redactata eficient a ghidului, prezentarea grafica frumoasa si eleganta, vor ajuta elevii sa parcurga cu usurinta materia, sa recapituleze si sa rezolve cat mai multe teste de evaluare. In acest mod, vor fi siguri ca rezultatele Evaluarii Nationale vor reflecta nivelul lor de pregatire teoretica si aplicarea in practica a notiunilor invatate.

Cumpara un ghid pentru evaluarea nationala 2021, direct de la libraria Delfin online, iar procesul de invatare si recapitulare pentru examen va deveni mai usor. Obtii rezultate excelente atunci cand te pregatesti teoretic si rezolvi numeroase probleme practice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.118 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.