Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Cursa campionilor, nivel 1-4. Matematica interactiva intensiva. 4 CD-uri

Pachet Cursa campionilor, nivel 1-4. Matematica interactiva intensiva. 4 CD-uri
thumbthumb
Preț: 94,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 11 Iun. 2020
ISBN: 9786068818511
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Suport media: CD
 
Colectia „Cursa campionilor”, nivel 1-4 contine laolalta toate aplicatiile Cursa campionilor, astfel:
  1. Cursa campionilor, nivel 1 – matematica pentru clasa I;
  2. Cursa campionilor, nivel 2 – matematica pentru clasa a II-a;
  3. Cursa campionilor, nivel 3 – matematica pentru clasa a III-a;
  4. Cursa campionilor, nivel 4 – matematica pentru clasa a IV-a.
Acestea sunt aplicatii didactice distractive, foarte complexe si eficiente modalitati de a evalua prin joaca invataturile matematice acumulate in clasele I-IV. Clasamentul, tabela care inregistreaza si ordoneaza rezultatele, face ca aplicatiile sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca sunt folosite in grup.
 
„Cursa” poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare nivelului studiat, pe 5 (cinci) niveluri de dificultate, iar jocul „Tabelul” reprezinta o alternativa distractiva a acestui mod de exersare. Pentru evitarea repetitiei, dar si pentru cresterea valorii de intrebuintare si a pastrarii gradului de noutate pe timp indelungat, testele sunt alese in mod aleator (cu valori selectate la intamplare). Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet si imagini deosebite, cat si comentariile lui Toby, simpaticul moderator al jocului, fac ca aceasta dificila munca sa para deosebit de agreabila.
 
La solicitarea utilizatorului, pentru fiecare pozitie bifata in clasament, jocurile pot elibera diplome, fie prin tiparire directa la imprimanta, fie prin salvare, daca se doreste printarea acestora la alte imprimante sau colectionarea rezultatelor in arhive. Optional, salvarea diplomelor se poate realiza in format grafic BMP sau JPG.

Achizitionarea laolalta a acestor aplicatii (transpuse pe acelasi suport) aduce o importanta reducere a pretului de cost fata de totalul costurilor acestora achizitionate individual.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.107 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.