Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Evaluare Nationala clasa a VIII-a - Mihaela Daniela Cirstea, Alexandra Dragomirescu, Ileana Sanda, Dorin Lint, Maranda Lint, Alina Carmen Birta, Sorin Doru Noaghi

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Set complet de teste pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala pentru clasa a VIII-a, aprobat MEN prin ordinul 6250/2020.

Auxiliarele contin un breviar teoretic care cuprinde toate temele prevazute in programa pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a pentru disciplinele Limba si literatura romana si Matematica. Exercitiile propuse au diferite grade de dificultate si sunt insotite de sugestii de rezolvare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.