Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet: Evaluare Nationala de nota 10. Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete si Matematica. Evaluare Nationala 2020. Clasa a VIII-a

Pachet: Evaluare Nationala de nota 10. Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete si Matematica. Evaluare Nationala 2020. Clasa a VIII-a
-4,3%
Preț: 54,00 lei
56,40 lei (-4,26%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 22 Iul. 2020
ISBN: 6405
Anul publicării: 2019
Pagini: 488+256
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

DESCRIERE

Pachet carti Evaluarea Nationala 2020 Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete

Prezenta lucrare se adresează atât elevilor care susţin examenul de Evaluare Naţională la Limba şi literatura română la finalul anului şcolar 2019 - 2020, cât şi  cadrelor didactice, cărora le sunt puse la dispoziţie fişe complexe, ce îmbină – în mod eficace – informaţia cu exerciţiul.

Din dorința de a vă facilita lucrul cu materialul acestei ediţii,  l-am structurat  în trei volume.

Astfel, prima parte vă propune, o exersare, pas cu pas, a itemilor, ce pot apărea în subiectul de examen. Fiecare secţiune cuprinde repere teoretice cu rol în sistematizarea materiei, urmate de o secţiune aplicativă, sub forma unor fişe de lucru.

Partea a II-a, conţine un set de 60 de teste, realizate în conformitate cu noul model propus de M. E. N..

Partea a III-a constă în sugestii de rezolvare, pe care le-am formulat pentru cele 60 de teste, extrem de importante prin faptul că vă permit să conştientizaţi normele de evaluare conform baremului de corectare şi de notare şi să verificaţi în ce măsură răspunsurile voastre sunt corecte.

Aşadar, lucraţi pas cu pas, exersaţi, câştigaţi încredere, şi, cu siguranţă, veţi obţine rezultatul visat!

 

Matematica. Evaluare Nationala 2020. Clasa a VIII-a - Gheorghe Iurea

Avizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018
 
GHIDUL COMPLET DE PREGATIRE A EXAMENULUI DE EVALUARE NATIONALA pentru proba de matematica este in concordanta cu programa scolara in vigoare si cu toate manualele aprobate de M. E. N.
 
Un prim element de noutate, care face din acest ghid un instrument extrem de util pentru elevi si profesori il reprezinta temele recapitulative si memoratorul introduse in lucrare. Rolul acestora este de a-i oferi elevului reperele solide de care are nevoie in sistematizarea cunostintelor acumulate si in organizarea eficienta a procesului de invatare.

De asemenea, posibilitatea de a studia metodic baremele, raspunsurile si sugestiile de rezolvare ofera un feedback imediat celui care invata, dar si profesorilor si parintilor, permite autoevaluarea, monitorizeaza progresul individual si motiveaza elevul sa atinga, pas cu pas, nivelul maxim in pregatirea pentru examen.
 
Lucrarea cuprinde:
 
    Un memorator ce include cele mai importante notiuni si definitii din programa
    Teme recapitulative
    5 variante de subiecte pentru simularea din luna decembrie
    5 variante de subiecte pentru simularea din luna martie
    80 de variante de subiecte dupa modelul M. E. N.
 
Toate cele 90 de teste contin bareme, raspunsuri si sugestii de rezolvare.
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.107 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.