Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Evaluarea nationala, clasa a II-a, comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului + Jurnalul meu magic de iarna, clasa a II-a

Pachet Evaluarea nationala, clasa a II-a, comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului + Jurnalul meu magic de iarna, clasa a II-a
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Evaluarea națională, clasa a II-a, comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului  - este o lucrare care își dorește să transforme examenul de la finalul anului școlar într-un eveniment lipsit de stres atât pentru elevi cât și pentru profesori și părinți. Să nu uităm că scopul administrării probelor de evaluare și al interpretării rezultatelor obținute, este acela de reglare și optimizare a demersului didactic.

Lucrarea de față conține:

  • ghid de abordare a itemilor;
  • modelele publicate de MENCS la EN II 2016;
  • teste de evaluare pentru Limba română – citit;
  • teste de evaluare pentru Limba română – scris;
  • teste de evaluare pentru Matematică;
  • câte un test-surpriză pentru fiecare materie;
  • grafic de monitorizare a rezultatelor
Jurnalul meu magic de iarnă poate fi o ușă spre un timp de calitate, un timp prețios petrecut alături de micuțul tău prin exerciții și activități distractive. Nu vrei să-ți amintești cum este să râdeți împreună, tu și copilul tău drag? Ei bine, atunci acceptă să te testeze prin exercițiile aflate la finalul cărții. Veți schimba rolurile și pentru câteva minute vei fi tu elev, iar micuțul tău va fi adult și va aprecia cât de bine te-ai descurcat. O să te distrezi, îți garantăm! Mai mult, Jurnalul meu magic de iarnă conține și un cadou, cărticica din interiorul acestuia pe care cel mic o poate personaliza, decupa și dărui.
Ia Jurnalul, dăruiește-l copilului și bucurați-vă împreună! Petreceți momente magice...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.099 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.