Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Evaluarea nationala, clasa a IV-a, limba si literatura romana, matematica +Jurnalul meu magic de iarna, clasa a IV-a

Pachet Evaluarea nationala, clasa a IV-a, limba si literatura romana, matematica +Jurnalul meu magic de iarna, clasa a IV-a
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Evaluarea națională, clasa a IV-a, limba și literatura română, matematică – este un material care are scopul de a-l familiariza și pregăti pe cel mic pentru examenul de la sfârșitul anului școlar. Cele 24 de teste la limba și literatura română și matematică vor îndruma eficient pregătirea elevilor atât în clasă, cât și acasă, diminuând stresul aferent fiecărui examen din viața de școlar. 

Lucrarea de față conține:

  • ghid de abordare a itemilor;
  • modelele publicate de MENCS la EN IV 2016;
  • teste de evaluare pentru Limba română;
  • teste de evaluare pentru Matematică;
  • câte un test-surpriză pentru fiecare materie;
  • grafic de monitorizare a rezultatelor
Jurnalul meu magic de iarnă poate fi o ușă spre un timp de calitate, un timp prețios petrecut alături de micuțul tău prin exerciții și activități distractive. Nu vrei să-ți amintești cum este să râdeți împreună, tu și copilul tău drag? Ei bine, atunci acceptă să te testeze prin exercițiile aflate la finalul cărții. Veți schimba rolurile și pentru câteva minute vei fi tu elev, iar micuțul tău va fi adult și va aprecia cât de bine te-ai descurcat. O să te distrezi, îți garantăm! Mai mult, Jurnalul meu magic de iarnă conține și un cadou, cărticica din interiorul acestuia pe care cel mic o poate personaliza, decupa și dărui.
Ia Jurnalul, dăruiește-l copilului și bucurați-vă împreună! Petreceți momente magice...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.