Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Geometrie Plana. Aplicatie pentru predare asistata de calculator. 3 CD-uri

Pachet Geometrie Plana. Aplicatie pentru predare asistata de calculator. 3 CD-uri
thumbthumbthumb
Preț: 88,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 4 Iun. 2020
ISBN: 9786068818504
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Suport media: CD
 
Aplicatiile pachetului „Geometrie Plana” sunt deosebit de utile atat elevilor cat si cadrelor didactice. Pe elevi ii ajuta la intelegerea acestor importante segmente ale geometriei, iar pentru profesori, aplicatiile reprezinta valoroase instrumente in predarea asistata a notiunilor teoretice.
 
Reusita procesului de predare si invatare a elementelor de geometrie este determinata de respectarea unor cerinte metodice, de felul in care sunt orientati elevii catre constientizarea, descoperirea si aplicarea cunostintelor. O cerinta de baza a activitatii de predare-invatare a elementelor de geometrie este aceea de a orienta gandirea elevilor spre acele cunostinte geometrice care sunt functionale, adica spre acele cunostinte care pot fi aplicate in orice situatie, teoretica sau practica. Aceasta impune ca studiul elementelor de geometrie sa ofere posibilitatea asezarii acestora in diverse pozitii si cu forme diferite, in vederea descoperirii proprietatilor specifice, a caracteristicilor comune sau individuale. Alaturi de procesele intuitive, predarea-invatarea elementelor de geometrie presupune si actiuni de masurare efectiva a acestora si de comparare a rezultatelor obtinute.
 
O invatare eficienta este rezultatul unei bune imbinari a teoriei cu practica. La teorie se poate ajunge usor, mai ales cu facilitatile de azi ale ITC, dar a face practica in procesul de deprindere a geometriei plane nu este chiar foarte simplu. Aplicatiile au fost proiectate astfel incat sa ofere atat informatiile teoretice complete, bazate pe demonstratii, cat si posibilitatea de a „proba”, „verifica” aceste informatii, punand figurile geometrice sau elemente ale acestora in diverse ipostaze si comparand rezultatele teoretice posibile cu cele provenite din calculele efective.
 
Pachetul „Geometrie Plana” contine trei aplicatii de sine statatoare. Acestea sunt:
Geometrie plana – CERCUL;
Geometrie plana – PATRULATERUL;
Geometrie plana – TRIUNGHIUL.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.