Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Limba si literatura romana pentru clasa a 5-a manual si caiet, autor Florentina Samihaian

Pachet Limba si literatura romana pentru clasa a 5-a manual si caiet, autor Florentina Samihaian
-15%
Preț: 45,05 lei
53,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Iul. 2021
ISBN: 6991
Anul publicării: 2019
Pagini: 328

DESCRIERE

Pachet Limba si literatura romana pentru clasa a 5-a manual si caiet, autor Florentina Samihaian

Limba si literatura romana. Caietul elevului. Clasa a V-a, autor Florentina Samihaian, Sofia Dobra

Lucrare în conformitate cu programa școlară în vigoare pentru disciplina Limba și literatura română (clasele a V-a - a VIII-a), programă avizată cu Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 3393/28. 02. 2017. Lucrarea poate fi utilizată eficient împreună cu oricare dintre manualele școlare aprobate, dar pentru maximă eficiență, se recomandă utilizarea împreună cu manualul.

6 unităti de învăţare

• 3 domenii de conţinut: Lectură, Limbă, Redactare

• texte-suport atractive

• exerciţii diverse

Caietul elevului este auxiliarul noului manual de limba si literatura română ART, dar poate fi utilizat, punctual, în completarea oricărui manual şcolar. Acesta este structurat în jurul a şase unităţi de învăţare subsumate temei recomandate de programă: Eu şi universul meu familiar.

Aplicaţiile propuse vizează cu precădere trei dintre domeniile de conţinut - Lectură, Limbă şi Redactare -, pentru că acestea sunt domeniile care necesită, frecvent, contexte suplimentare de exersare pentru a consolida cele învăţate.

Inovator din punct de vedere didactic şi atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasă, pentru elevii cu ritm susţinut de lucru, dar şi acasă, pentru realizarea temelor.

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a - Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman

Ne-am propus sa scriem un manual deopotriva prietenos si serios, cu ajutorul caruia copiii sa inteleaga ca a sti sa comunice (adica sa asculte, sa vorbeasca, sa citeasca si sa scrie) inseamna sa poata des coperi o seama de lucruri interesante despre lume si despre ei, dar si sa fie performanti la orice alta disciplina scolara. Am dorit ca manu alul nostru sa le poata starni elevilor curiozitatea, sa le dezvolte gandirea critica, creativitatea si sensibilitatea pentru frumos. Am incercat sa cream punti intre scoala si viata, astfel incat elevii sa descopere un sens in ceea ce invata si sa-si asume aceasta experienta de cunoastere.
Parcursul acestui manual este gandit ca un traseu de cunoastere, propunand o calatorie prin universul familiar al copiilor si o explorare a acestuia cu instrumentele specifice disciplinei limba si literatura romana. O calatorie care incepe din interior, cu explorarea emotiilor (Selfie. Despre mine), si care continua afara, cu jocurile specifice varstei (De-a ce ma joc), in universul apropiat al casei si al strazii (Pe strada mea). Apoi, elevii se vor intalni cu eroi-modele de comportament (Vreau sa salvez lumea) si vor explora lumi imaginare (Calatoresc prin basme) sau vor face palpitante calatorii inapoi in timp, pentru a cunoaste trecutul (Din carte spre departe).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.