Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pericardul. Anatomie, Fiziologie, Fiziopatologie, Patologie, Chirurgie - Teodor Horvat

Pericardul. Anatomie, Fiziologie, Fiziopatologie, Patologie, Chirurgie - Teodor Horvat
-5%
Preț: 13,30 lei
14,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 16 Apr. 2021
ISBN: 9789732725702
Anul publicării: 2015
Pagini: 336
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

"Un chirurg toracic complet este obligatoriu sa fie familiarizat cu diverse tipuri de pericardotomii si punctele de atac pentru abordul tactic al vaselor pulmonare intrapericardic; sa stie sa abordeze vena cava superioara intra- si extrapericardic; sa disece si sa latuiasca marile vase, pentru a sutura in siguranta plagile si rupturile lor, dar si ale cordului, pentru a stapani o hemoragie cataclismica; sa cunoasca tehnica recolatarii grefei pericardice pentru plastia bontului bronsic sau reconstructia peretelui traheal, cat si pentru plastia vaselor mari si in special pentru reconstructia arterei pulmonare postrezectie;  sa stie sa fenestreze cavitatea pericardica - clasic sau miniinvaziv; sa stie sa faca o pericardocenteza de decompresiune in tamponada cardica; sa cunoasca tehnica pericardectomiilor si a recunostructiei geometrice a cavitatii pericardice.

Se poate spune, fara a gresi, ca un chirurg toracic acceseaza cavitatea pericardica mai frecvent decat este abordata cavitatea pleurala de catre un chirurg cardiac."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.