Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pregatire la Geografie in 21 de saptamani. Bacalaureat 2015 - Ed. Sigma

Pregatire la Geografie in 21 de saptamani. Bacalaureat 2015 - Ed. Sigma
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Joi, 20 Feb. 2020
ISBN: 9786067270013
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Elevii care au absolvit liceul in cadrul filierei teoretice-profilul umanist, filierei tehnologice - profilul servicii sau a filierei vocationale - toate profilurile si specializarile, cu exceptia celui militar, au posibilitatea de a sustine o proba scrisa de evaluare a competentelor formate la geografie pe durata invatamantului liceal, in cadrul probei E-d), pe baza programei scolare pentru clasa a XII-a, intitulata "Europa - Romania - Uniunea Europeana. Probleme fundamentale".

Proba de geografie consta din trei subiecte:
-subiectul I - Europa
-subiectul II - Romania 
-subiectul III - Uniunea Europeana.
 
Aceasta lucrare are ca finalitate familiarizarea elevilor cu exigentele evaluarii la nivel national si cu variatele tipuri de itemi, totodata fiind o oferta cu valoare de ghid pentru profesorii de geografie si un instrument realmente necesar pentru elevi.

Lucrarea contine:
- calendarul de desfasurare a examenului de bacalaureat national in 2015;
- programa scolara pentru bacalaureat la geografie;
- mic dictionar de termeni geografici si sinteze teoretice;
- planificarea recapitularii materiei pe 21 de teme (tinand cont de programa pentru examen care este, de fapt, materia ce se invata in clasa a XII-a), avand 21 de teste dupa modelul subiectelor de la examen; elevul poate rezolva 1 test pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca;
- subiectele date la examenul de bacalaureat national 2013 (1 test), 2014 (5 teste).
- 15 modele de teste finale, dupa modelul subiectelor date la examen.
Raspunsurile prezentate si baremele de evaluare asigura posibilitatea controlului propriilor rezultate, a identificarii nivelului competentelor formate si a calitatii cunostintelor insusite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.