Festivalul cărților - ediția de vară -
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Pregatire pentru Bacalaureat 2021. Limba si literatura romana. Aplicatii corelate competentelor si modele de teste - Florin Ionita, Elena Jebeleanu, Florentina Leucutia, Diana Achim

Pregatire pentru Bacalaureat 2021. Limba si literatura romana. Aplicatii corelate competentelor si modele de teste - Florin Ionita, Elena Jebeleanu, Florentina Leucutia, Diana Achim
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786060033547
Anul publicării: 2019
Pagini: 444
Format: necartonat, 165x240

DESCRIERE

Lucrarea este avizata de M. E. N. in sesiunea august-septembrie 2018.
Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa de Bacalaureat in vigoare, pentru disciplina Limba si literatura romana, aprobata prin O. M. nr. 4923/2013.

Un obiectiv important pentru viitorii absolventi este sa verifice, in timp util, masura in care pot performa la examen. Pentru atingerea acestui obiectiv, ca element de noutate, volumul le pune la dispozitie elevilor, pentru inceput, numeroase aplicatii, care urmaresc punctual fiecare dintre competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate si prin intermediul carora se recapituleaza intreaga materie; aplicatiile sunt urmate de 35 de teste concepute dupa modelul subiectelor oficiale, pentru un antrenament in conditii similare celor din examen. Lucrarea cuprinde, de asemenea, solutii si sugestii de rezolvare, dar si un dictionar de termeni literari.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.