Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pregatirea examenului de Bacalaureat in 30 de saptamani. Limba si literatura romana (Profil umanist 2015) - Ed. Akademos Art

Pregatirea examenului de Bacalaureat in 30 de saptamani. Limba si literatura romana (Profil umanist 2015) - Ed. Akademos Art
-12%
Preț: 21,13 lei
24,01 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 22 Apr. 2020
ISBN: 9789736499968
Editura:
Anul publicării: 2014
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Editura SIGMA pune la dispozitia absolventilor de liceu Ghidul de pregatire pentru bacalaureat la Limba si literatura romana – 2015. Acest ghid se adreseaza elevilor de liceu de la filiera teoretica – profil umanist; filiera vocationala –profil pedagogic.
Lucrarea cuprinde:
• calendarul de desfasurare a examenului de Bacalaureat;
• programa scolara pentru Bacalaureat la Limba si literatura romana, profil umanist;
• subiectele date in sesiunile din anii scolari 2012-2013 si 2013-2014 insotite de posibile variante de raspuns;
• planificarea recapitularii materiei pentru examen in 30 de saptamani, astfel incat elevul stie ce test trebuie sa rezolve pentru a recapitula anumite notiuni.
• 30 de modele recapitulative (propuse de autorii ghidului) asemanatoare cu cele propuse de M. E. N.;
• Notiuni privind formarea si evolutia limbii romane, elemente de stilistica, de limbaj poetic, de prozodie, notiuni despre curentele culturale si literare, periodizarea literaturii romane, valoarea stilistica a partilor de vorbire, precum si conceptele operationale referitoare la proza, poezie si dramaturgie.
Rezolvarile propuse in aceasta lucrare sunt doar orientative, elevii le pot adapta in functie de nivelul de cunostinte.

Detaliile cartii:
  • Autor: M. Mostoc(coord.), M. Buga-Moraru, E. Bulboaca, I. Capatana, S. Ciorogar, N. Cranganu, I. Danetiu, A. Dragomirescu, V. Fuica, M. Gheorghe, E. Iakab, B. Ibadula, D. Ionescu, E. Ionita, T. Milin...
  • Editura: Sigma
  • Anul aparitiei: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.