Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pregatirea examenului de Evaluare Nationala, 2014 in 12 de saptamani -Matematica. (Ovidiu Badescu)

Pregatirea examenului de Evaluare Nationala, 2014 in 12 de saptamani -Matematica. (Ovidiu Badescu)
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789736499166
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 168
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata pentru a veni in intampinarea pregatirii elevilor din clasa a VIII-a pentru Evaluarea Nationala la matematica. Acest tip de evaluare la nivel national necesita o pregatire sistematica si temeinica, in conformitate cu programele elaborate de Ministerul Educatiei Nationale.
Lucrarea contine:
• calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale in 2014;
• un memorator cu principalele notiuni teoretice;
• exercitii si probleme recapitulative structurate pe continuturi de invatare;
• planificarea recapitularii materiei in 12 saptamani, pe 25 de teme (tinand cont, in paralel, de programa pentru examen si de materia ce se invata in clasa a VIII-a), avand 25 de teste dupa modelul subiectelor de la examen; elevul poate rezolva 2 teste pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca; La sfarsitul tabelului se precizeaza testele care pot fi rezolvate pentru pregatirea simularii examenului de Evaluare Nationala.
• toate subiectele date sau propuse de catre minister pentru Evaluarea Nationala, intre anii 2010 – 2013; (14 teste)
• 25 de modele de teste finale, dupa modelul subiectelor date la examen.
Subiectele propuse de catre autori sunt alcatuite cat mai diversificat, astfel incat prin rezolvarea lor sa ofere elevilor o modalitate de verificare si sistematizare a cunostintelor invatate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.