Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Programul planetar de actiune urgenta NU APOCALIPSA!, 2 volume - Gregorian Bivolaru

Programul planetar de actiune urgenta NU APOCALIPSA!, 2 volume - Gregorian Bivolaru
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789738279674
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Despre METODA SUPREMA SI EFICIENTA
Un aspect ocult si cel mai adesea nebanuit (de catre marea majoritate a fiintelor umane) este acela ca in cazul realizarii zilnice a METODEI SUPREME SI EFICIENTE ce este expusa aici (in cadrul acestei brosuri), fiecare fiinta umana ce o va face intr-un mod corect corect si perseverent va atrage (de fiecare data) in ambianta subtila tainica a planetei Pamant, prin intermediul Duhului Sfant, atat energiile tainice dumnezeiesti ale Gratiei lui DUMNEZEU, cat si energia enigmatica a VOII (Vointei) lui DUMNEZEU. Totodata, prin intermediul METODEI SUPREME SI EFICIENTE va fi atrasa, si apoi canalizata in sfera subtila a acestei planete, manifestarea enigmatica a realitatii ATOTPUTERNICIEI (Omnipotentei) lui DUMNEZEU. Atunci toate acestea se vor produce de fiecare data la unison prin intermediul tuturor fiintelor umane ce vor realiza aceasta. Cu acea ocazie, fiecare dintre cei care vor realiza METODA SUPREMA SI EFICIENTA vor deveni, totodata, niste sui generis canale tainice, in si prin care va fi din plin invocat si apoi manifestat ajutorul si sustinerea miraculoasa ce ne va veni de fiecare data de la DUMNEZEU TATAL.
Toate acestea vor fi, totodata, niste miraculoase daruri ce ne vor veni, de fiecare data, de la DUMNEZEU. Aceste daruri dumnezeiesti, tainice si indescriptibile, se vor revarsa in si prin fiintele noastre, manifestandu-se cu o mare putere divina datorita fenomenelor ascunse de unison si rezonanta oculta® ce se vor produce de fiecare data.
Aceste fenomene vor fi din ce in ce mai pregnant constientizate sub forma unui tainic camp de  forta  divina  colectiva,  ce  va  contribui  in  mod  gradat  la  transformarea  ambiantei  subtile energetice a planetei Pamant. Aceasta actiune benefica planetara ce se va realiza la unison va avea, in acelasi timp, ecouri profunde si la nivelul noosferei (sfera cea tainica si invizibila a ideilor, a intentiilor, a gandurilor si a inteligentei planetare ce exista in campul subtil enigmatic al planetei Pamant). Indraznim sa speram ca  toate aceste daruri dumnezeiesti, pe care  le vom  invoca de fecare data cu umilinta si cu o credinta puternica, profunda si deplina, se vor revarsa apoi atat asupra noastra, cat si asupra intregii planete si vor provoca atat imediat, cat si ulterior, profunde si durabile transformari spirituale (ce sunt deocamdata imprevizibile) in sfera subtil energetica, ascunsa, a planetei Pamant, care actualmente este, mai mult ca niciodata, „bolnava“ datorita pacatelor, faradelegilor si raului ce s-a acumulat si continua sa se acumuleze pe zi ce trece,  in ambianta ei subtila.
Toate aceste daruri dumnezeiesti  (pe care  le vom  invoca fecare spre a fi atrase si facute sa se manifeste prin fintele noastre) vor genera  in mod gradat o transformare profunda, durabila si totodata  nebanuita,  ce  va  avea  o  inraurire  extrem  de  puternica,  chiar  extraordinara  in  ceea  ce priveste posibilitatea de a neutraliza si de a anihila la nivel planetar acumularile malefice si, la modul general vorbind, tot raul ce a ajuns sa precumpaneasca in sfera subtila de forta a planetei Pamant.

Aceasta metoda suprema, eficienta si divin integrata, ne poate fi de un real folos, atat pentru propriul nostru bine, cat si pentru binele colectiv al acestei planete (ce ar putea fi serios afectata de declasarea unui astfel de cataclism planetar). Realizarea atenta, perseverenta si sistematica a acestei METODE SUPREME SI EFICIENTE nu implica pentru niciunul dintre voi vreun risc, si in plus, ea ne permite sa descoperim prin intermediul unei experiente directe si nemijlocite ca binele pe care il realizam cu ajutorul lui DUMNEZEU se reflecta, totodata, in universul nostru launtric si face sa apara in fiinta noastra mult bine, armonie, echilibru si sanatate, conferind, totodata, un sens creator existentei si rostului nostru in aceasta lume. Fiecare dintre noi, cei care vom pune in aplicare aceasta metoda simpla si eficienta, vom simti, totodata, ca ne apropiem din ce in ce mai mult de realitatea cea tainica a lui DUMNEZEU Tatal. In felul acesta, vom descoperi ca Ii simtim Omnipotenta, iar prin aceasta binele care se va revarsa in fiinta noastra ne va ajuta sa beneficiem, intr-o anumita proportie, noi insine de pe urma acestor manifestari dumnezeiesti, ce ne vor transforma profund si durabil si va conferi un nou sens existentei noastre. Daca veti aprofunda cu suficienta atentie si luciditate aceasta METODA SUPREMA SI EFICIENTA, veti descoperi ca ea este conceputa ca o tainica rugaciune neincetata ce urmareste, totodata, sa ne permita sa experimentam o ampla si inefabila stare de comuniune cu energia Gratiei, ce este atrasa in universul nostru de la DUMNEZEU.
  
Studiind cu multa atentie si neintarziat continutul acestei brosuri, vom descoperi (si este posibil ca unii dintre noi sa ne cutremuram) ca unii cercetatori si oameni de stiinta prestigiosi ne-au avertizat deja anul acesta (2010) ca planeta Pamant are toate sansele sa se confrunte cu dezlantuirea unei inspaimantatoare catastrofe, ce ar provoca la scurt timp dupa aceea moartea a zeci de milioane de fiinte umane. Devenind constienti de toate acestea, va fi usor sa ne dam seama ca, fara indoiala, acesta este si va ramane sensul profetiilor si revelatiilor pe care Fecioara Maria ni le-a facut la Fatima. In plus, devine (abia acum) cu putinta sa intuim care este talcul ascuns al acelei viziuni infricosatoare la care au asistat la un moment dat – deloc intamplator – peste 70. 000 de fiinte umane care au fost martore la aparitia ei miraculoasa. In timpul acelei viziuni, toti cei prezenti au vazut cum Soarele se desprinde de pe cer si se indreapta catre Pamant cu o mare viteza. In acele clipe, toti cei prezenti au trait momente de groaza cumplita, deoarece au fost fulgerator convinsi ca globul solar chiar se va prabusi pe Pamant. Cu toate ca acea cumplita viziune colectiva (ce continua sa ramana o mare enigma) s-a produs cam acum un secol, in anul 1917, iata ca in zilele noastre (in anul 2010), unii cercetatori si oameni de stiinta prestigiosi trag actualmente semnalul de alarma si ne avertizeaza ca un astfel de fenomen (exact asa cum a fost acela ce i-a fost infatisat prin intermediul unei viziuni terifiante multimii de oameni prezenti la Fatima) poate sa se produca oricand in realitate, dezlantuind la scurt timp dupa aceea o cumplita catastrofa planetara, ce ne-ar putea afecta in viitorul apropiat chiar si pe noi, cei care citim acum aceste randuri. Zeci de milioane de fiinte umane (iar aceasta este o estimare minima) ar putea muri datorita efectelor distrugatoare neobisnuite, de lunga durata, ce ar putea sa apara in urma dezlantuirii unei astfel de catastrofe.
   La ora actuala, este cvasi-evident pentru noi toti ca intreaga stiinta ce exista pe aceasta planeta este (deocamdata) complet neputincioasa, si tocmai de aceea, ea este, prin urmare, incapabila sa faca fata unei astfel de catastrofe planetare sau chiar sa o evite. Coreland intr-un mod inteligent profetiile Fecioarei Maria cu actualele previziuni sumbre ale oamenilor de stiinta, ne putem da seama cu usurinta, ca o astfel de catastrofa planetara s-ar putea dezlantui oricand in viitorul apropiat, de indata de ar apare anumite conditii favorizante. Avand in vedere acest adevar evident (ca stiinta acestei planete este complet neputincioasa), va oferim in premiera o eficienta si suprema alternativa ce ne va permite (speram!!!) sa evitam, numai cu ajutorul lui DUMNEZEU, aceasta cumplita catastrofa planetara care se profileaza pentru noi toti si pentru planeta Pamant in viitorul apropiat. Este necesar sa avem in vedere ca aceasta alternativa dumnezeiasca pe care o expunem in cadrul acestei brosuri va opera (atat spre binele nostru individual, cat si pentru binele tuturor) daca multi dintre noi vom actiona de acum incolo (la anumite ore) NUMAI LA UNISON.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.