Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Psihologia prin sinteze si grile. 19 sinteze si 720 de grile pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior. Editie adaugita si revizuita (Florica Dumitrescu, Marieta Iordan) - Ed. Semne

Psihologia prin sinteze si grile. 19 sinteze si 720 de grile pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior. Editie adaugita si revizuita (Florica Dumitrescu, Marieta Iordan) - Ed. Semne
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 214
Format: 17x24
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

19 sinteze si 700 de grile pentru pregatirea candidatilor la examenele de bacalaureat si admiterea in invatamantul superior.

Prezenta lucrare, "Psihologia prin sinteze si grile", autoare prof. dr. Florica Pumitrescu si prof. gr. I Marieta Iordan, are marele merit de a raspunde unei necesitati de instrumente de lucru pentru elevii care doresc sa se pregateasca pentru examenul de bacalaureat si pentru examenul de admitere Ia Facultatea de Psihologie, umpland astfel un gol resimtit atat de elevi cat si de profesori.

Continutul culegerii respecta cu fidelitate programele de bacalaureat si de admitere Ia facultate, reusind sa acopere toata materia care trebuie pregatita de elevi asistati de profesori.

Abordarea fiecarei teme se caracterizeaza prin o structura clara, alcatuita din urmatoarele componente: 1) un plan al temei - bine sintetizat, cuprinzand intr-un mod sintetic cele mai relevante repere de continut, de mare folos elevilor, 2) un set de 40 de grile bine gandite, cu referire la principalele aspecte de continut; 3) raspunsuri pentru cele 40 de grile, a caror prezenta ofera un instrument de siguranta elevilor care se pregatesc dupa aceasta culegere.

Continutul invatarii este abordat riguros si cu multa creativitate. Rigurozitatea este asigurata prin caracterul sintetic al "planului lectiilor", prezent la fiecare tema, care prezinta cele mai relevante informatii care trebuie intelese de elevi. Continutul grilelor (itemi cu alegere multipla) este de asemenea riguros si cu o abordare creativa.

Informatiile prezente in sintezele cu care debuteaza fiecare tema sunt logic si didactic organizate. Grilele elaborate pentru fiecare tema incearca si, de cele mai multe ori, chiar reusesc sa acopere cu ietmi de evaluare toate informatiile relevante. Finalul lucrarii contine raspunsurile corecte, oferind elevilor un feed-back imediat, confirmand reusita/nereusita rezolvarii grilelor si posibilitatea corectarii cu promptitudine acolo unde este cazul.


Autor: Prof. Florica Dumitrescu, Prof. Marieta Iordan
Anul aparitiei: 2018
Format: 17X24 cm
Nr. pagini: 214

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Tot ce-ti trebuie pt admitere

Am invatat exclusiv de pe aceasta lucrare. Nota din bac a fost 9.30 iar admiterea tin minte ca am trecut-o cu 9.05. TOt ce am folosit a fost aceasta lucrare, fara meditatii, fara nimic altceva! Prietena mea ce-i cu un an mai mica, a avut de curand simularea pe care a luat-o cu 9.80. Recomand tuturor! Mult succes!
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.