Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Radioterapie oncologica. Curs, volumul I - Nicolae I. Verga

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Interactia energiei radiative cu substanta si in special cu substanta materiei vii a fascinat fiinta umana inca inainte de a descoperi focul. Poate de aceea legende ca aceea a lui Prometeu.

 Hipocrate trata cancerul ingropandu-i (si aceasta o legenda...)in nisipul fierbinte al plajei. Tot atunci a aparut si fizica si... metafizica.

Lucrarea de fata doreste sa sape in istoria stiintei, in istoria medicinii. Cauta drumuri. Drumurile altora pasite cu picioarele goale pe spinii NECUNOSCUTULUI.

Aduce din nou laolalta medicii, fizicienii, inginerii, biologii, chimistii pentru a aduna stiinta si a da din nou drumuri.Radioterapia - scurt istoric
Structura atomica si nucleara, camp, radiatii, radioactivitate. Structura moleculara
Interactiunea radiatiilor cu substanta. Elemente de dozimetrie. Radioliza apei
Tehnici si echipamente pentru radioterapie aparate de cobalt, acceleratori liniari, brahiterapie HDR, LDR

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.