Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Regimul alimentar in diabetul zaharat. Volumul I - Dragos Popovici

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Progresul in terapeutica diabetului zaharat nu exclude si nu reduce importanta dietei alimentare, rationale pentru realizarea unei evolutii clinice bune si pentru prevenirea si combaterea complicatiilor diabetului zaharat.
 Chiar daca diebtul zaharat impune restrictii alimentare toate viata, bolnavul diabetic cu vointa, rabdare si perseverenta se poate obisnui usor cu acestea.
Lucrarea de fatacuprinde retete culinare diverse al caror continut in glucide este calculat stiintific si preparatele sunt echilibrate si atragatoare.
 Prin cuprinsul ei (apritive, salate, paste, sosuri si deserturi) lucrarea este utila atat bolnavilor diabetici cat su altor persoane cu boli de nutritie si chiar si persoanelor sanatoase dar care au unele riscuri metabolice.
 Retetele culinare expuse pot fi un ajutor pretios multor gospodine din Romania carora expunerea de fata le usureaza intelegerea adaptarii glucidelor si a modului de preparare a diferitelor produse cat si tinerilor gastronomi din alimentatia publica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.