Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Reglementari contabile 2020-2021

Reglementari contabile 2020-2021
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068792484
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 790
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In categoria surselor externe de informatii se pot incadra urmatoarele:
 
- valoarea de piata a imobilizarii a crescut semnificativ in cursul perioadei;
- in cursul perioadei au avut loc modificari semnificative cu efect favorabil asupra entitatii seu se estimeaza ca astfel de modificari se vor produce in viitorul apropiat, in mediul tehnologic, comercial, economic sau juridic in care entitatea isi desfasoara activitatea sau pe piata careia il este dedicat activul etc.

Dintre sursele interne de informatii se exemplifica urmatoarele:
- pe parcursul perioadei au avut loc modificari semnificative, cu efect favorabil asupra entitatii, sau astfel de modificari se vor produce in viitorul apropiat in ceea ce priveste gradul sau modul in care Imobilizarea este utilizata sau se asteapta sa fie utilizata.

Aceste modificari includ costurile efectuate in timpul perioadei pentru a imbunatati si a creste performanta imobilizarii sau pentru a restructura activitatea careia fi apartine imobilizarea:
- raportarile interne dovedesc faptul ca performanta economica a unei imobilizari este sau va fi mai buna decat s-a prevazut initial etc.
 Evaluarea imobilizarilor corporale la data bilantului se efectueaza la cost,  mai putin amortizarea si ajustarile cumulate din depreciere, sau la valoarea reevaluata, aceasta fiind valoarea justa la data reevaluarii, mai putin orice amortizare  cumulata si orice pierderi din depreciere cumulate...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.095 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.