Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Religie. Cultul ortodox. Manual Clasa a VII-a - Mihaela Maria Guicin, Florina Despina Mihala, Mioara Dobre, Elena Ispas

Religie. Cultul ortodox. Manual Clasa a VII-a - Mihaela Maria Guicin, Florina Despina Mihala, Mioara Dobre, Elena Ispas
-5%
Preț: 29,36 lei
30,90 lei (-4,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 9786063342097
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 96
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Manualul de Religie – Cultul ortodox, pentru clasa a VII-a este structurat pe unitati tematice care dezvolta continuturile din programa scolara. Prezentate intr-o forma deosebit de atractiva, lectiile cuprind exemple de activitati care conduc la formarea de competente specifice disciplinei.
Modul in care este organizat continutul permite crearea de conexiuni cu celelalte discipline studiate. Continuturile prezentate sunt adecvate nivelului de intelegere a elevilor. Respectand programa scolara pentru clasa a VII-a, manualul prezinta activitati care vizeaza aspecte de invatatura crestina, elemente de morala religioasa aplicata, autocunoastere, aspecte de viata comunitara si interculturalitate.
Autorii nu stabilesc bareme si punctaje pentru evaluarile propuse, lasand aceasta la latitudinea profesorului, in functie de caracteristicile fiecarei clase.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.